donderdag 10 december 2015

Outfit | Beetje gewaagd

 

Na mijn licht agressieve betoog om wit te dragen in de winter, kon ik het natuurlijk niet laten om er nog even een gewaagd maagdelijk wit outfitje tegen aan te gooien. Ik maak het nog een tikkeltje riskanter door het te combineren met mijn nieuwe puntige laarsjes van de Mango. Heb de twijfelfase en gewenningsfase met deze Chelsea boots inmiddels achter de rug en vind ze nu helemaal mooi!  Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat ik wit in de winter absoluut niet lelijk vind (boent ondertussen hardnekkige chocoladevlekken uit broek veroorzaakt door een chocoladeletter), wat vinden jullie? Kan het?

 

   

Witte trui | H&M
Witte broek | WE
Gewaagde laarsjes | Mango
Jas | Vero ModaSHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig