maandag 4 januari 2016

4 Signature make-up looks


Vandaag weer even een klein make-up artikeltje! Nu mijn gezicht weer een beetje is opgeknapt en enigszins in het openbaar toonbaar is - na een paar slapeloze maar zeer feestelijke nachtjes - leek het mij wel wat om jullie vier make-uplooks te laten zie die ik eigenlijk het meest 'draag', oftewel mijn signature looks. Hoewel ik wel mijn soms experimentele 'into make-up' jaren heb gehad, heb ik nu mijn vaste, fijne producten verzameld en zo ook mijn vaste looks die ik draag. Ik laat ze je zien!
1. Fuchsia roze lippen
Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn tweede Mac aankoop: de fuchsia roze Full Fuchsia. Een heerlijke zachte, licht glanzende lipstick die ik met mijn lipkwastje aanbreng om hem beter te laten zitten. Ik vind het vaak mooi om de rest van mijn gezicht wat rustiger te houden en breng vaak alleen, naast foundation, poeder en wenkbrauwpotlood, een bruin oogpotlood (Hema Kohlpencil) aan en wat mascara.2. Basic met alleen eye-liner
Dit is verreweg de look die ik het meest draag. Als ik weinig tijd heb, geen zin heb om veel op te doen, naar college of dergelijke ga trek ik vaak toch nog even snel een lijntje met een Catrice eyeliner, nadat ik snel wat foundation/poeder heb opgedaan. Als ik toch nog iets extra's wil dik ik alles iets aan met het Sleek Face Form bronzer en blush palette door het een en ander te contouren. 3. Chique donkerrode lippen 
Een ander favoriete lipstick is de Mac Viva Glam I, ook deze breng ik aan met een kwastje waardoor hij extra lang blijft zitten. Soms draag ik er nog wat bronzer bij na een laagje foundation, poeder en getekende wenkbrauwen, maar vaak zet ik ook nog een streepje eyeliner. Geeft toch net wat extra's vind ik! 4. Oogschaduw
Als laatste singature look draag ik soms nog wel is oogschaduw. Ik doe het niet vaak meer, maar als ik er zin in heb breng ik graag nog een lichte of donkerbruine teint aan. Het Sleek Oh So Special palette heeft prachtige kleurtjes en gebruik ik regelmatig. Soms accentueer ik mijn arcadeboog wat meer, maar de rest van mijn gezicht hou ik meestal wel rustig. SHARE:

6 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig