zondag 10 januari 2016

5 Trends waar je mij niet zo snel in rond ziet lopen

Hoewel ik wel eens eerder iets heb geplaatst over trends die mij wel aanspreken, heb ik nog nooit gesproken over trends waar ik wat minder warm van wordt. Het is niet dat ik mij compleet erger als ik ze voor bij zie komen, maar de laatste tijd zag ik het toch wel vaak dat ik de behoefte voelde om ze op te schrijven en mijn lichte prikkelingen te delen. Tuurlijk is dit natuurlijk persoonlijk, als je bepaalde hypes wel mooi vind moet je dat lekker doen! Mij zie je in deze vijf trends in ieder geval niet zo snel rondlopen.
 1. Over-the-knee laarzen
  Als ik ergens een hevige allergische reactie van krijg zijn het wel dit soort laarzen. Met name de variant waarbij ze over een spijkerbroek vallen vind ik complete onzin. Je hebt tenslotte geen broek gekocht om die vervolgens voor 3/4 te bedekken met laars toch?!
 2. Pat/cap
  Een ander item waar je mij niet zo snel in rond zal zien lopen zijn dit soort petjes, hoedjes, capjes of hoe je het hoofddeksel ook wilt noemen. Het doet me denken aan een kruising tussen een boerin en de stijl van Lizzie McGuire en andere slechte televisiehelden uit het jaar 2006.
 3. Vleermuismouwen
  Ik denk dat iedereen dit wel eens mee heeft gemaakt tijdens een shopsessie: je ziet in de verte van de winkel een onwijs mooi jurkje, maakt een klein sprintje op weg naar dit item en dan kom je tot de ontdekking dat het jurkje waar je twee seconden zo verliefd op was aan beide zijden twee afgrijselijke wijduitlopende mouwen heeft. Wat een domper! Het maakt een topje er naar mijn mening niet bepaald flatterender op.
 4. Flare jeans
  Dit is een trend die mij misschien ooit nog zal 'overmeesteren', maar daar is het nu nog een beetje te vroeg voor. Ik ben al in de fase dat ik het de meesten wel heel mooi vind staan, maar het zal er bij mij persoonlijk eruit zien als een of ander wannabe model op stelten.
 5. Lace upOok dit vind ik altijd zo zonde bij mooie topjes! Opgeknoopte touwtjes. Ik snap echt niet waar dit voor dient en vind het dan ook niet bepaald bijdragen aan het desbetreffende item. Misschien is het bedoeld voor de bohemian style mensen. In dat geval gun ik ze alle houtjetouwtjes, maar blijf ik er voor nu nog even ver van uit de buurt.
SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig