vrijdag 22 januari 2016

Best gelezen blogposts van 1 jaar MyrtheiHoera! Mijn blog is jariiig. Precies één jaar geleden haalde ik het gekke idee in mijn hoofd om een blog aan te maken. Waar ik toen nog niet precies wist waar het schip ging stranden, weet ik dat nu nog steeds niet helemaal. Wel weet ik dat ik het hartstikke leuk vind om te doen en nog steeds barst van de leuke ideetjes. Dat ik in de loop van dit jaar er wat extra lezers heb bijgekregen is wel te zien aan de statistieken. Mijn blogposts worden steeds vaker gelezen en er wordt leuk op gereageerd, waarvoor dank! Het leek mij leuk om eens the best off 1 jaar bloggen eruit te pikken en ze nog eens te delen.


Top 5 best gelezen artikels 
1. Mijn allerbest gelezen artikel is mijn (bijna) allereerst geplaatste artikel en tevens mijn allereerste outfitpost, wat eigenlijk een beetje treurig is. Nou moet ik zeggen dat ik hier zeker trots op ben (foto's zijn gemaakt door deze fantastische fotograaf die zo lief was mij te helpen!), maar ik denk dat vooral mijn instagram volgers erg nieuwsgierig waren en hierna wat mensen zijn afgehaakt en niet meer terugkwamen. Gelukkig zijn er nog genoeg geïnteresseerde lezers over!
2. Mijn tweede best gelezen artikel is het artikel waarin ik wat kiekjes van mijn studentenstulpje liet zien. Ik vind het zelf altijd leuk om andere (studenten)kamers te bekijken en jullie zo te zien ook! Want hij kreeg veel leuke reacties. Helaas moet ik binnenkort dit paleisje alweer verlaten, maar niet getreurd want daar staat tegenover dat ik ook snel een nieuw stekkie zal vinden wat weer een nieuwe roomtour oplevert!
3. Ook in de top drie staat een post waar ik zelf nog steeds heel trots op ben en ik krijg weer kriebels als ik de foto's bekijk: kiekjes van Terschelling afgelopen zomer. Samen met mijn vriend op pad om wat mooie plaatjes te schieten, die best wel goed gelukt waren. Ze herinneren me ook aan een heerlijke zomer en lekker genieten met Abel op het strand.
4. Dit vond ik ook een hele leuke om te maken: mijn zes favoriete webshops! Vaak ben ik wel een poosje bezig met het selecteren van mooie items als ik zo'n artikel maak, maar de baten zijn te zien! Hij werd erg gewaardeerd door jullie lieve lezers.
5. En op nummer vijf staat pampadadadam, een post die nog vrij recent is: waarin ik mijn vier signature make-up looks deel. Laat ik voorop stellen dat dit geen beautyblog wordt - niks tegen beautyblogs verder - maar ik vind het gewoon heel leuk om lekker met make-up bezig te zijn. En af en toe een beauty artikeltje kan vast geen kwaad, dat vinden jullie zo te zien ook!

Best bekeken outfitpost
De meest bekeken outfitpost was die ene met het mooie co-ord pakje van de Zara. Weer plaatste ik een foto hiervan op instagram, wat wel laat zien dat ik dat vaker moet doen, want blijkbaar zijn mijn volgers erg nieuwsgierig! Buiten dat ben ik nog steeds dol op zowel deze outfit als de locatie!

Best gelezen recept 
Het recept waar het meest naar is gekeken is er eentje waar ik heel blij van wordt. De Hemelse Nacho's, met hoofdletters ja. Hoe kan het eigenlijk ook anders? Mijn lievelingsrecept voor de vrijdagavond en super simpel.

Persoonlijke favorieten 
Dan heb ik natuurlijk ook nog wat persoonlijke favorietjes!
1. Op nummer één de winterjurkjes outfit! Omdat ik de foto's zo tof gelukt vond en het eigenlijk best een chill outfitje vind.
2. Een artikel waar ik zelf erg vrolijk van werd waren de popcorn en filmtips. Alleen al om zelf nieuwe smaakjes te ontdekken, maar ook om deze tips met jullie te delen! Daarnaast vond ik mijn idee stiekem best wel leuk en word ik er gewoon blij van om dit uit te werken. En om nog even een inception toe te voegen (favoriet in een favoriet), mijn lievelingssmaakje is toch wel de kaneelsuiker!
3. Een ander idee wat ik best leuk bedacht vond waren de make-up producten die ik telkens weer opnieuw koop. Weer een make-up artikel!!! Nee, maar ik hou ervan om favorieten te delen en tips te geven en al helemaal wanneer het te maken heeft met kleding of make-up. Dit is ook zeker een leuke om af en toe eens op terug te kijken!

Zo dat waren ze! Op naar het volgende jaar! Dat hier nog maar vele leuke posts op mogen verschijnen!!! Wat is/zijn jou favoriete artikelen?
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ken je blog nog niet zo heel lang dus ik denk dat ik mooi wat artikelen uit deze lijst ga lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig