woensdag 27 januari 2016

Bloggend


Ik heb dit concept al eerder voorbij zien komen en toen ik hem op Oh Nineteen zag, vond ik hem zo leuk dat ik mezelf er maar eens aan waagde! 

Denkend aan mijn nieuwe kamer! Afgelopen week deelde ik al wat inspiratie en momenteel ben ik de hele dag aan het dromen over hoe ik het hele handeltje inricht.
Luisterend naar mijn eigen deep house playlist! Sinds deze spotify-noob heeft ontdekt hoe je nummers toevoegt aan je eigen afspeellijst draai ik mijn lijstje met house nummer helemaal grijs. En hoewel ik sommige nummers al geen eens meer kan horen doordat ik zo zo vaak heb geluisterd, blijf ik genieten van mijn favoriet: de radio edit van Harold van Lenneps Liberation. Onderaan deze post een linkje ervan!
Lezend momenteel lees ik Neem een Geit van Claudia de Breij. Een boekje vol wijze levenslessen. Heerlijk voor in de bus of als ik sta te wachten op de trein (of een vals brandalarm waardoor het hele station geĆ«vacueerd moet worden). Ik ben zo'n iemand die tien boeken tegelijk aan het lezen is, maar de meest 'actieve' boeken die ik aan het lezen ben zijn toch wel #Girlboss en Muren van glas - De bestemming van Marique Maas.
Genietend van de subtiele lentezon die af en toe de hoek om komt kijken. Toevallig niet vandaag, maar maandag zat ik me toch een partijtje te genieten op de fiets.
Kijkend twee van mijn favoriete series  Divorce en Wie is de Mol? zijn weer begonnen, dus ik zit op zondag aan de buis gekluisterd en op zaterdag ehh... niet. Maar dan kijk ik de laatste maar al te graag terug. Daarnaast ben ik verslaafd aan Revenge. Normaal gesproken skip ik de hele serie meteen als mij de eerste aflevering niet helemaal bevalt, maar nu besloot ik dat eens niet te doen en ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan! En oja, met de beruchte serie Making a Murder  zijn mijn vriend en ik ook begonnen - en weer afgehaakt bij aflevering 2. Maar nu ik laatst heb gehoord dat het pas echt verslavend is vanaf aflevering 3 gaan wij ook daar nog maar eens een poging aan wagen!
Gebruikend de fijne app Strava! Om mijn fiets- en Hardloopactiviteiten te registreren, ja met een hoofdletter want ik vond het een hele prestatie, is dit een hele chille app.
Zoekend een mooie Eames replica of andere kekke eetkamerstoel.
Etend binnenkort heb ik weer een foodpost op de planning staan, afgelopen week heb ik behoorlijk wat salades gemaakt en gegeten en dit weekend zal ik de recepten met jullie delen!
Nodig dringend nieuwe kleding... Ik heb al bijna drie maanden niks gekocht (op een paar items na) en het voelt alsof ik maar twee setjes kleding heb. En een kappersbeurt.
Drinkend het is tentamenweek dus er gaan weer liters thee doorheen. Daarnaast heb ik pasgeleden Crystal Clear ontdekt, een vrij #healthy en calorieloos alternatief voor frisdrank. Vind ik toch lekkerder dan water op de vrijdagavond. En een droog wit wijntje gaat er natuurlijk ook altijd wel in.
Uitkijkend naar de twee vakanties die ik vast heb staan. Eind februari treinen mijn vriend en ik naar Berlijn voor een weekendtripje en in juli vertoef ik samen met vriendinnen in Mallorca. Heerlijke gedachte!
Overwegend om toch maar een lot te kopen en de jackpot te gaan winnen. Ik zie het geld er uitvliegen met al die pas geboekte vakanties en ellenlange verlanglijstjes. 

SHARE:

2 opmerkingen

  1. Wat een grappige post! Zo zie je maar wat er allemaal om je heen gebeurt, tijdens en buiten het bloggen om. x

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig