maandag 25 januari 2016

Ik heb een KAMER!!!!


Via Pinterest

Ik vertelde laatst al eens dat ik mijn huidige studentenpaleisje in Wageningen ging verlaten, maar gelukkig kan ik jullie vertellen dat ik er een nieuw kasteelkamertje voor in kan ruilen! Afgelopen woensdag ging ik hospiteren bij een leuk meidenhuis aan de markt en diezelfde avond werd ik al gebeld met het goede nieuws dat ze mij hadden gekozen om in de best grote zolderkamer te treden! En IK BEN ZO BLIJ!!! 

Als ervaren hospiteerdeskundige kan ik je namelijk vertellen dat de zoektocht naar een kamer niet bepaald veel leuker is dan de jacht op een mooi paar schoenen. Na vijftien kamers te hebben gezien, vijftien keer mijzelf te hebben voorgesteld en veertien licht ongemakkelijke kringgesprekken te hebben gevoerd was het bij het laatste (wel leuke!) gesprek raak! Ik heb de afgelopen week zo'n beetje alleen maar gedacht hoe ik mijn nieuwe stulpje ga inrichten en barst van de ideetjes. Mijn pinterest draait overuren en het leek mij leuk om wat inspiratie met jullie te delen! Deze week ben ik van plan om mijn nieuwe kamer op te meten zodat ik echt kan bedenken wat ik allemaal meeneem/ga kopen. Wordt vervolgd... SHARE:

2 opmerkingen

  1. Super tof! Blijf je in Wageningen wonen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep! Ik studeer daar nog voor mijn eerste jaar dus voorlopig blijf ik nog even zitten :)

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig