donderdag 7 januari 2016

Outfit | Feestsuit


      

Het was nog even spannen of dit prachtige jumpsuit op tijd zou komen voor de eerste feestdagen, maar het zat me gelukkig mee! Op 22 december ontving ik het mooie pakkie van de Asos en ook mijn nieuwe Bralette van Nelly paste er perfect bij. Inmiddels heb ik deze outfit al naar twee feestjes gedragen en ze doen het goed! Naast dat het heerlijk comfortabel zit (serieus, hij voelt echt als een pyjama), zijn ze met een mooi paar hakken ook nog eens poepsjiek. En ook deze casual variant met hoed vind ik persoonlijk niet misstaan. Mij hoor je nog geen spijt hebben in ieder geval! 

    
     

Ik droeg: 

Mijn comfortabele, feestelijke jumpsuit | Asos 
Bralette | Nelly 
Hoed | Missguided 
Laarsjes | Mango 
Leren jasje | Zara


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig