dinsdag 19 januari 2016

Outfit | Winterse taferelen


Ondanks dat ik zaterdagavond de natte vlokken vervloekte toen ik onder deze weersomstandigheden zeven kilometer moest fietsen, werd ik me zondag toch een partijtje juichend wakker toen ik zag dat mijn woonplaats en omstreken was bedekt met een laagje maagdelijk wit. En hoewel ik wegens gebrek aan tijd en inspiratie niet van plan was om outfitfoto's te schieten, trok ik toch nog even snel mijn nieuwe mooie jurkje aan om te poseren voor papa's beeldige fotografie skills (dit is sarcastisch bedoeld). Met dit als resultaat! Stiekem nog best goed gelukt hoor pap. Het is zo jammer dat het alweer bijna helemaal weggesmolten is, ik was even vergeten wat voor gelukkig gevoel die sneeuw bij me opriep! Alleen al om het feit dat ik mijn megawinterigeuitziende wanten (die mijn vriend overigens verafschuwt, ik gelukkig niet) kan dragen hou ik toch wel een ienimini beetje van dit seizoen. 
 Ik droeg

Wanten | Thinsulate
Jurkje | WE
Stan Smiths | Adidas 
Jas | PrimarkSHARE:

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke en spontane foto's! Je jas vind ik erg leuk. Het is echt zo koud en ik ben zo klaar met de sneeuw, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje Anna! Haha ik ben het helemaal met je eens. Dit is niks :(

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig