dinsdag 23 februari 2016

Een ode aan streepjesToen ik vorige week mijn zoveelste streepjesitem in de wacht sleepte vond ik het zelf ook wel tijd om dit heilige printje op deze manier even te 'eren'. Mijn kast bestaat namelijk zo'n beetje voor 2/3 uit streep (en daar schaam ik mij niet voor!). Ik blijf het altijd mooi vinden. Het is namelijk geen trend of dergelijke. Streepjes kunnen elk seizoen! Daarnaast zijn er zoveel verschillende soorten streepjes: de Bretonse streep, de verticale streep, met kleurtjes of juist zwart-wit. Ik moet toegeven, als ik een kijkje in mijn kast neem zie ik vrijwel alleen maar wit met blauw en af en toe zwart. Lijkt eentonig, maar toch vervelen de items mij nooit. Komt misschien ook omdat het allemaal verschillende items zijn: blousejes, jurkjes, topjes of sjaals. Ik zal mijn lievelings kort bespreken!Een heerlijk zomers geribd midi-jurkje van de Bershka op links en een fijne blouse met verticale streep van de H&M op rechts.Ook een mooie: een crop top van de Missguided met een iets opvallendere streep, wat ook wel een leuk effect geeft! 

Misschien wel mijn meest favoriete streepitem: een simpel streepjesshirt van de Monki die ik voor een prikkie aan de haak sloeg. Daarnaast mijn nieuwste aanwinst: een wat langere blouse van Selected Femme met een hele mooie boord. Prachtig op een jeans, maar ik kan vooral niet wachten tot ik deze met blote beentjes kan dragen. Deze kocht ik overigens voor een iets minder goedkoop prikkie... Ach ja, is het waard zullen we maar zeggen!

Outfit met Monki top | Outfit met Selected Femme blouse volgt heel snel!!


Nog eentje voor in de zomer is deze top van de Bershka. Het is bijna geen crop top te noemen, maar ik vind hem zo mooi boven een pencil skirt om op een warme zomerdag te dragen. Ook leuk dat de streepjes schuin zijn! 


Deze sjaal van de Pieces kocht ik ooit heel lang geleden, maar het is echt een blijvertje! Maakt een saaie outfit toch veel leuker en in de lente draag ik hem vrijwel altijd boven mijn blauwe jas. SHARE:

6 opmerkingen

 1. Jup, ik kan me hier volledig in vinden. Smelt. Wat een fijne streepjescollectie heb je! Ik ga ook eens kijken of ik mijn streepjesdingen op een rijtje kan krijgen. Volgens mij heb ik er ook heel wat! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ik mijn liefde voor streepjes kan delen met andere streepjesfans! Thanks! Oeh ik ben heel benieuwd naar de collectie van anderen, leuk :)

   Verwijderen
 2. Ik heb een tshirt met streepjes voor de rest eigenlijk niks. Oh wacht ik lieg ik heb ook nog een rok haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, liefde voor de streep. Die vind je ook heel vaak terug in mijn kast, hihi. Leuk om er een stukje over te schrijven! Wow, wat een prachtige croptop zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa wat leuk, ik ben ook gek op streepjes!

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig