donderdag 11 februari 2016

Hotspot | Ou Amsterdam


Wat heeft Amsterdam toch zoveel fijne winkeltjes! Eigenlijk te veel om allemaal te bezoeken. Toch probeer ik af en toe leuke plekjes te ontdekken als ik in de hoofdstad ben. De 9 straatjes zit vol met leuke plekjes, gister ontdekte ik Ou. Een schattig zaakje vol mooie merken en toffe dingen. Ze verkopen er onder andere Amator, Cheap Monday, Alchamist en Selected femme. Werd verliefd op een veels te mooie blouse van het laatste merk waar ik eigenlijk veels te weinig geld voor heb en kocht hem. Dat doet dit leuke winkeltje met je. Je wilt alles hebben, hebben, HEBBEN! Desondanks zit ik nu wel gelukkig op de bank te fantaseren wat ik er allemaal bij aan kan trekken. Ou is leuk, ga er zeker heen als je in de buurt bent! 


Ou. 
Reestraat 16
Amsterdam


SHARE:

2 opmerkingen

  1. Leuk om te zien, kende ik nog niet! Ga ik onthouden voor de volgende keer :) Mooie foto's heb je trouwens gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig