woensdag 3 februari 2016

Onder de Radar | De Kamer edit


Het is vandaag precies twee weken geleden dat ik te horen kreeg dat ik mijzelf binnenkort officieel eigenaar kan noemen van een paleisje aan de markt (ik ben nog steeds een ERG BLIJ prinsesje) en het leek mij leuk om even een kleine update te plaatsen. Ik heb inmiddels de kamer opgemeten, mijn oude kamertje verhuisd en verlaten, het contract vergeten te tekenen en tientallen meubel combinaties en inrichtingen gemaakt. Vooral dat laatste was pittig moeilijk, aangezien mijn zolderkamertje vrijwel alleen maar uit schuine wanden bestaat, waardoor hoge meubels en kasten niet zomaar passen. Ik heb - lekker perfectionistisch als ik ben - mijn kamer naar verhouding uitgetekend en allerlei meubels naar verhouding uitgeknipt, waarnaar ik tig combinaties heb gemaakt waarbij alle zou moeten passen. En ik geloof dat ik er uit ben. Maar nog niet helemaal. Naast dat ik wat huidige spulletjes mee kan nemen, heb ik ook al mooie dingen onder mijn radar die ik graaag wil hebben.

1 - 2 - 3 - 5 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 

Ik heb al een bescheiden verlanglijstje gemaakt van wat ik nodig heb in mijn nieuwe stulpje. Vrijdag breng ik een bezoekje aan de ikea waar ik hoop veel in te kunnen slaan, maar ik zoek ook nog een aantal meubels die ik tot nu toe nog niet heb gevonden. Een mooi retro tv-meubel kastje bijvoorbeeld, of een kledingkast met lades waar mijn gestapelde kleding en ondergoed/sokken in kunnen. Ook heb ik de perfecte draaistoel voor bij mijn bureau nog niet gevonden, dus de jacht op spulletjes duurt nog voort. Voorlopig nog niet de laatste update.
SHARE:

8 opmerkingen

 1. Super leuke spulletjes! Succes met het inrichten van je kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh, leuke spullen, die mand met houten deksel is heeel mooi! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh, dit is tof. Zulke mooie dingen allemaal, helemaal mijn smaak. Die poster, #7, loooove it! Hopelijk heb je moois gescoord bij de Ikea, zag dat je daar geweest was in je nieuwe outfit post. Wat een leuke blog heb je trouwens, je volgende posts ga ik volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw wat lief allemaal!! Die poster is heel mooi inderdaad! En dat heb ik zeker! Binnenkort kan ik alle spulletjes gaan inrichten dus ik zal updates blijven plaatsen, heel leuk dat je zo enthousiast bent :)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig