zaterdag 6 februari 2016

Outfit | Ikea Rooftop chillings

  

Toen mijn vriend en ik gister de Ikea leeg kochten vanwege interieur plannen in mijn nieuwe kamertje, bedachten we om meteen even wat outfitfoto's te schieten. En waar kan het dan ook anders dan op het dak van de Ikea. Met de Vallavik en de Gjöra op de achtergrond stond ik daar op mijn hakjes voor de camera te poseren. Hakken die ik overigens, waarschijnlijk wegens gebrek aan geschikte gelegenheden, nooit draag. Vet zonde! Gelukkig draag ik mijn co ord rokje en topje daarentegen wel wat vaker. Het jack af en toe, maar met deze combinatie eigenlijk nooit. Toch geeft hij de chique look wel weer een nonchalant, casual effect. Prima geschikt voor een dagje Ikea leegkopen. Al wisselde ik mijn hakken stiekem wel om voor een paar Stan Smiths... 
Ik droeg

Hakken | H&M 
Jack | H&M 
Pencil rok | Missguided 
Crop top | Missguided 

SHARE:

8 opmerkingen

 1. wauw.. die hakken zijn echt heel erg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, je hakken. Zo mooi! (Haha, ik dacht al: 'Heb je daarmee door de Ikea gelopen? Respect!' Groot gelijk heb je, zou ze ook ingewisseld hebben, hihi.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! Nee ik heb ze heel classy omgewisseld op de parkeerplaats, loopt inderdaad niet zo makkelijk ;)

   Verwijderen
 3. Oh, wauw! Prachtig deze outfit! Je foto's zijn ook echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig