zaterdag 20 februari 2016

Outfit | Print op print


Onder het genot van een aantal flinke regenbuien besloten le vriend en voornamelijk ik om nog even wat plaatjes te schieten, omdat ik graag mijn outfit nog even op de kiek wou zetten. Twee printjes op elkaar vandaag, iets wat ik nog niet zo vaak draag, maar zeker van plan ben dit vaker te gaan doen. Voor de minder ervaren printdrager zoals ik is het wel chill om te beginnen met een print te combineren met streepjes. Om het niet al te gek te maken heb ik de kleuren rustig gehouden en droeg ik mijn Stan Smiths die goed matchen met de kleuren van mijn blouse. Hoewel deze printjes niet zo heftig zijn vind ik het toch wel wat extra's geven om twee prints te mixen! Wat vinden jullie van de combinatie? 

Blouse | H&M 
Pencil rok | Zara 
Stan Smiths | Adidas 

SHARE:

8 opmerkingen

 1. Ik vind het een erg leuke combinatie je staat erg goed met deze outfit! Je straalt echt op deze foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee! Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Ik werd er zo blij van! En Hay niet overslaan hoor haha, gewoon je portmonnee goed in je tas houden ;) Wat een onwijs mooie outfit trouwens. Heel gaaf die printjes samen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw jij bedankt! Haha, misschien moet ik hem dan maar gewoon helemaal niet meenemen ;) Dankjewel Janna, erg lief!

   Verwijderen
 3. Ik vind de outfit erg leuk! Mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! En een toffe outfit, echt leuk gecombineerd!

  www.thestyledoctor.nl

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig