maandag 29 februari 2016

Trend: Botanisch interieur


Hoewel hij nog niet helemaal af is, ben ik inmiddels zo goed als geïnstalleerd in m'n nieuwe kamertje. Twee weken geleden ben ik verhuisd en de nodige dienblaadjes en vaasjes staan ook al. Gedurende het leegkopen van de Ikea en het afstruinen van de H&M Home, kwam ik erachter dat ik een lichte obsessie heb ontwikkeld voor botanische decoratie. Een woontrend die je misschien wel vaker voorbij ziet komen. Omdat mijn kamer zich al flink heeft gevuld met botanisch groen, leek het mij wel leuk om mijn bescheiden collectie met jullie te delen. Gewoon als inspiratie en tevens een kleine sneak peek op meer room tour foto's die eraan zitten te komen (promised!!).

Een recente aankoop waar ik ontzettend blij mee ben zijn deze twee kussentjes, waarvan één H&M exemplaar helemaal in stijl van de Botanische trend. 


Ook deze schattige onderzetters kocht ik bij de H&M Home (te. veel. leuke. spullen). Staan erg fancy op het gouden dienblaadje. Ik heb zelfs een kleine urban jungle in mijn kamer gekweekt met wat plantjes! Of althans, poging tot. Toen ik afgelopen donderdag mijn kamer voor het weekend verliet, hing de grote Calathea er wel erg zielig bij (lees: er stond nog één blad overeind en de rest lag behoorlijk verdrietig op de vloer). Ik heb het hele weekend gebeden dat hij nog zal leven als ik terug kom. Morgen breng ik een ziekenbezoekje. Als er iemand verstand heeft van plantjes en deze leek kan helpen hoor ik het graag. SHARE:

8 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto's van een onwijs leuk interieur. Ik vind die botanische trend echt heel leuk. Het past niet helemaal in mijn huidige kamertje (die overigens ook niet echt heel Pinterest en trendwaardig is, hihi), maar ik weet zeker dat ik 'later' wel graag veel plant-achtige-dingen in mijn interieur wil! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je reactie! Haha, dat komt vast nog wel! Plantjes zijn zo leuk :)

   Verwijderen
 2. Wat een super leuke stijl! Plantjes gaan ook altijd dood bij mij zo zielig hahah. Maar ze zijn gewoon zo leuk en het maakt gelijk een stuk gezelliger! De kussentjes zijn mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Bernice!! Haha ja misschien moet ik toch maar neppe overwegen... Thanks! X

   Verwijderen
 3. Aaah je kamer is ZO TOF!! Ik hou echt van plantjes, alleen de drie cactusjes hier in mijn kamertje die overleven het elke keer nét :) Trouwens, leuke dekbed overtrek (STREEPJES!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh thanks Dilys! Ja ik denk dat ik mij daar misschien ook eens aan ga wagen, die gaan tenminste niet dood! ;) Haha YES!!

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig