zondag 14 februari 2016

Weekend Notes #1


Ik post al meer dan een jaar lang berichten op deze blog met daarin dingen die ik leuk vind en ideeën die in mijn hoofd rondspoken. Toch miste ik nog iets op m'n site, iets waar ik meerdere kleinere dingen kan delen zonder er een gehele aparte post aan toe te weiden. Vandaag komt daar verandering in! In Weekend Notes bundel ik alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend ga ik (een fanatieke poging doen om) een verslagje te plaatsen met telkens vijf topics die mij die afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Het wordt dus geen dagboek, maar heeft wel een persoonlijk tintje. Hoop dat jullie het wat vinden! 

BEHIND THE SCENES // De laatste weken ben ik steeds meer van het bloggen gaan houden. Ik barst nog steeds van de ideetjes en vind het zo leuk om te zien dat steeds meer mensen mijn blog ontdekken en hier leuke reacties op plaatsen! Ik ben stiekem ook een beetje meer bezig met het promoten van Myrthei, dat doe ik nu nog voornamelijk op Instagram. Maar ik zie mezelf steeds vaker klikken op de facebooklinkjes van andere blogs. Stiekem lijkt mij een aparte facebook pagina ook wel een hele goeie voor mijn blog. Om meer bekendheid te creeëren en lezers beter op de hoogte te houden van posts etc.. Ik weet alleen nog niet of mensen hier echt op zitten te wachten en of er überhaupt 'animo' voor is. Weet iemand hier iets van? Medebloggers anyone, ervaringen? Ik hoor het graag!

HOTSPOT // Je zag deze week al een leuke hotspot voorbij komen op mijn blog, maar dit is niet het enige fijne plekje waar ik afgelopen week was in Damsko. Mijn vriend en ik lunchden namelijk overheerlijk bij The Lobby. Een heerlijk tentje op een geweldige locatie wanneer je van plan bent de Kalverstraat of 9 straatjes af te struinen. En oja, de Flammkuchen met spek en gruyère zijn reuze aan te raden!

NEW IN // Zo koop je twee maanden lang niks, zo koop je in één week twee van bijna hetzelfde model blousejes. Oeps. Mijn saldo heeft momenteel een dieptepunt bereikt van onder de twintig euro en ik moet nog een maand...... (alle donaties zijn welkom) Ze zijn daarentegen wel heel erg mooi, outfitposts volgen snel!

INSTAGRAM // Mijn favoriete lievelings instagrammer op dit moment is Karen van Duijvenbode. Een fotografe en dat is te zien. Elke foto van haar is perfect en ik kan niet gewoon niet stoppen met haar feed bekijken!

SERIE // Met heel veel moeite schrijf ik dat ik nog maar één aflevering heb te kijken van de heerlijke Scandinavische serie Acquitted. Een heuse verslaving kun je het wel noemen. Ik weet niet meer zo goed wanneer ik ermee begon (was het niet een week geleden?), maar ik heb hem erdoorheen gejaagd. Het is spannend en mooi tegelijk, met (volgens mij) een heel verrassend einde.

De boosdoeners: Livi blouse van Selected Femme op links en de Moffa blouse van Samsoe & Samsoe op rechts 
SHARE:

4 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je zo happy wordt van het bloggen! En mennn Samsoe en Samsoe, dat is zo'n mooi merk. Mijn mams heeft er een lang vest van, en die zou het liefst stiekem stelen. En wat een leuke blousejes trouwens ook. Ik vind die streepjes heel leuk. Dat is ook wel te merken aan mijn kast; die hangt bijna helemaal vol met streepjes. Oeps. Echt een heel leuk idee trouwens, deze rubriek. Ik ben benieuwd naar de volgende! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww wat lief Stella! Ik wordt ook happy van jouw reactie!! Samsoe&Samsoe is zo leuk! Thanks :) Haha, streepjes zijn altijd fijn te combineren. Dankjewel voor je leuke complimentjes! Liefs X

   Verwijderen
 2. die twee blouse zijn echt enorm leuk! en ze lijken inderdaad wel heel erg op elkaar,
  maarja kan geen kwaad toch. Ik ga die fotografe op instagram gelijk even checken..
  dankjewel voor het delen

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Joell! Af en toe mogen dat soort dingen haha.. Zeker eventjes doen :) x

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig