vrijdag 26 februari 2016

Weekend Notes #2


In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Dit weekend een heerlijk receptje, shopping en youtube tips en vraag ik van jullie ook een kleine tip!'BEHIND THE SCENES // Op het moment dat jullie dit lezen zit raas ik waarschijnlijk met 150 kilometer per uur door het schöne Duitsland. Ik ben namelijk met mijn vriend onderweg naar Berlijn!! We blijven hier heerlijk het hele weekend en gaan maandag weer terug. Genoeg tijd om allemaal leuke dingen te zien en te doen. We hebben zelf al een lijstje gemaakt met dingen die we echt willen zien, maar alle overige berlijn- en niet-te-missen-tips zijn alsnog welkom!

VIDEO // Uit mijn artikel over mijn favoriete blogs bleek al wel dat ik groots fan ben van Vivianna en haar beauty blog. En hoewel ze misschien over make-up schrijft, maakt mijn hart altijd een sprongetje als ze video's deelt over haar interieur (want even: wat heeft zij een prachtig ingericht huisje!). Deze video kwam ik afgelopen week tegen waarin ze haar mooie desk laat zien en ook nog eens onwijs goeie tips geeft. Kleine spoiler tip: 'haal alles wat je niet dagelijks gebruikt van je bureau en berg ze zo op dat je er nog wel goed bij kan, maar het niet in de weg ligt en het er rommelig uitziet.' Waarom was ik daar zelf nooit opgekomen?!

RECEPT // Afgelopen week heb ik behoorlijk culinair gekookt, al zeg ik het zelf. Zo nuttigde ik dinsdag met studiegenootjes een hele lekkere curry en kookte ik maandag een simpele, maar overheerlijke stamppot van Zoete Aardappel. Ja, met hoofdletters want dat verdient deze gouden groente. To the point. Die stamppot was dus echt heel erg lekker! Ik baseerde het recept op die van Yellow Lemon Tree, maar voegde zelf nog zongedroogde tomaatjes toe en verving de rucola door spinazie. Zeker voor herhaling vatbaar. Als jullie interesse hebben in het precieze recept, kan ik hem hier posten. Geen probleem om hem nog een keer te eten :)

SHOPPING // Sinds ik mijzelf ook eigenaresse kan noemen van een bralette, ben ik fan van dat ding. Het is een zachte bh van kant die niet alleen erg comfortabel is, maar ook nog eens mooi oogt. Zo vind ik mijn bralette fantastisch staan bij iets met een open rug, aangezien de achterkant van de bh erg mooi is (zie deze outfit voor een sfeerimpressie). Alleen in sommige gevallen wint vorm het net iets meer van comfort, als je begrijpt wat ik bedoel, en dan is deze push up bh van de H&M toch wel een geweldige uitkomst. Alsnog heeft hij een hele mooie vlinderrug en, niet geheel onbelangrijk, een erg zacht prijsje.

BLOG // Tenslotte wil ik nog een klein beetje blogliefde met jullie delen. De blog Streets Ahead volg ik namelijk al wat langer, maar ik blijf de posts heel interessant en handig vinden en daarom wil deze lifestyleblog nog graag even aan jullie tippen! Hoe maak je een eetplanning, hoe leidt je een minder chaotisch leven, hoe leer je voor een tentamen, hoe zit je beter in je vel, hoe maak je gezonde chocolademelk, allemaal super leuke berichten. Neem snel een kijkje zou ik zeggen!

SHARE:

4 opmerkingen

 1. Heel erg veel plezier in Berlijn! Dat recept ziet er ook echt heerlijk uit, mmm. Krijg er helemaal trek van, en dat terwijl ik net mijn ontbijt achter m'n kiezen heb. Hihi. Oeps! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Stella! Haha, dat is een goed teken geloof ik :)

   Verwijderen
 2. Wat lekker, naar Berlijn! Geniet ervan <3. Ik ben er een aantal weken geleden geweest en wat is het toch een heerlijke stad! Fijne blogtips :).

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig