woensdag 30 maart 2016

10 Outfits die je overtuigen om de flared jeans te kopen

navy6.jpg_effected:


Het was, zo'n half jaar geleden, niet echt mijn ding die flared jeans. De broek met wijde pijpen deed me net wat te veel denken aan de 90's, en dan niet op een positieve manier. Toch wordt hij hipper en hipper en merk ik dat ik er ook steeds meer voor begin te voelen. Want eigenlijk kan hij juist heel stijlvol zijn en tegelijkertijd ook wel weer stoer. En niet te vergeten dat je benen er twee keer zo lang door lijken. Nog niet overtuigd? Misschien na deze inspiratiekiekjes wel...

Trouwens! Ik ben sinds kort ook actief op facebook! Ik zal hier updates plaatsen en linkjes naar blogposts, zodat je niks mist (mits je geen bloglovin' hebt natuurlijk, dan mis je geen enkel bericht!) en altijd helemaal up to date bent :)

Native Fox: Flared:
Native Fox

10 ultra coole manieren om je flared jeans te dragen - Fashionscene.nl:

denimpaige3.jpg_effected:
Sincerly Jules


A simple white top and a pair of flare jeans. Via Victoria Tornegren Top/Jeans: Gina Tricot. Flare Jeans Outfit:

High Waisted Flare Jeans for Fall with Paige Denim:
Prosecco and Plaid

flared jeans, paige high rise flared jeans, honeycomb knit sweater, gray sweater, red cross body bag, wool panama hat, eliza and james roosevelt sunglasses:
Prosecco and plaid

Native Fox: Braided:
Native Fox

HOE DRAAG JE: FLARED JEANS - FindMyMusthave.nl:

sj4:
Sincerly Jules 


SHARE:

6 opmerkingen

 1. Ik vind deze groeiende trend eigenlijk heel grappig omdat ik me herinner dat mijn moeder mij altijd probeerde te overtuigen van brede broekspijpen toen ik alleen nog maar skinny jeans wou dragen. Zij beweerde toen ook al dat ze je benen langer (en slanker) doen lijken. Achja, ik moet haar gelijk geven nu dat zo'n jeans best prachtig zijn. Zeker na het zien van deze foto's!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha grappig he! Is je moeder toch best een voorloper op de trends ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind de flared jeans geweldig, heb er 1 die eigenlijk net te lang is om zonder hakken te dragen dus wil er minimaal nog 1 waar ik gewoon sneakers onderaan kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh met hakken zijn ze ook heel vet vind ik! Maar snap dat altijd hakken dragen inderdaad ook niet de ideale optie is ;)

   Verwijderen
 3. Oh man ik vind deze trend maar niets met mijn 1 meter 60...Ik lijk er super klein door . Ik ben het wel met je eens dat deze foto's je enthousiast maken, maar aan de andere kant zijn dit allemaal supermooie lange slanke vrouwen, bij mij zou exact dezelfde outfit al een stuk slonziger staan helaas:( Maar ik vind het een hele leuke trend voor de vrouwen met lange benen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je een punt hoor! Ik denk ook dat je een beetje van de trend moet houden. Als je het niks vind moet je het sowieso niet doen natuurlijk! En gelukkig staan jou heel veel andere dingen weer prachtig (zoals een mooie boyfriend jeans!) :)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig