donderdag 3 maart 2016

Outfit | Fifty shades of blue


Ik vertelde hier al eerder dat ik deze maand een prachtige blouse kocht. Wat ik niet had verteld is dat ik hem op de kop tikte met een korting van veertig euro (veertig euro!!!). Ja mensen, dat is nog eens shoppen! Afgelopen weekend droeg ik dit pareltje met mijn Favoriete Jeans Aller Tijden, mijn ook erg geliefde stan smiths, Abels flamingosokken en mijn blauwe herschel tas. Allerlei tinten blauw dus, een kleur die ik eigenlijk niet heel vaak draag maar wel heel mooi vind bij elkaar zo. De Berlijnse achtergrond maakte het geheel er niet minder op. We troffen dit schattige  binnenplaatsje aan in de hippe wijk Mitte, waar nog veel meer toffe plekjes verscholen zitten. Als ik ooit besluit om naar Duitsland te emigreren (kleine kans), dan verhuis ik naar Mitte. En ga ik elke dag door mooie binnenplaatsjes struinen en outfitfoto's maken. 

Blouse | Samsoe&Samsoe 
Jeans | Bershka 
Rugtas | Herschel 
Stan Smiths | Adidas 
SOKKEN | URBAN OUTFITTERS (bedankt voor het lenen liefje!)SHARE:

10 opmerkingen

 1. Wow, Myrthe, wat ben je toch mooi! En prachtige foto's ook. Berlijn is zo'n fijne stad he. Dit binnenplaatsje lijkt wel een beetje op Rome, gaaf! Ik las trouwens net je comment op mijn blog over je bietenbrownies. Heb je het recept ergens online staan? Want ik zou het heel graag een keer proberen!

  Liefs, Janna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww wat een lieve reactie Janna!! Berlijn is toch wel prachtig ja. Haha, ja inderdaad! Nee die heb ik niet online staan, maar wou ik graag nog een keer doen. Super leuk om te horen!! Ik ga hem snel een keer maken (heel goed excuus nu!!!). Liefs!

   Verwijderen
 2. Ah, wat een leuke blouse heb je aan! En een mooie locatie, wauw. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave blouse heb je aan zeg! Hele mooie foto's ook<3 Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie locatie inderdaad, maar de echte toppers zijn voor mij toch wel de flamingo sokken. Sokken kunnen zoveel toevoegen aan een leuke outfit! (en ik ben het heel erg met janna eens: u so pretty!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha echt he!! Ze zijn zo vet! Aw wat lief zeg! Dankjewel :)

   Verwijderen
 5. Die winkel van je blouse klinkt leuk. Ik ben dol op blauw. Dat is verreweg mijn lievelingskleur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is zeker een leuke winkel! En blauw is mooi ja, ik ben ook langzaam verliefd aan het worden

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig