dinsdag 15 maart 2016

Outfit | Berliner rooftops

 

In mijn hotspot artikel over Berlijn vertelde ik al dat hier zich een geweldige rooftop tuintje/barretje/club met winterstop bevindt, dat vier dagen nadat wij uit Berlijn zouden vertrekken weer open zou gaan. En dat terwijl wij speciaal de metro hier naartoe pakten om van het uitzicht, de leuke vlaggetjes op het dak, de chille vibe en een niet te ontbreken wijntje te genieten. Helaas ging het grote feest niet door. Na mijn tranen gedroogd te hebben, zagen we dat de verdieping onder de rooftop - de parkeergarage - er ook vrij fancy uit zag en je er ook nog eens een geweldig uitzicht had. Perfect om mooie outfitplaatjes te schieten. Dat hebben we dan ook gedaan! En oh, ik vond deze plek al iets magisch hebben. De volgende keer als ik in Berlijn ben (niet in de winter dus!!!), is dit de eerste plek die ik ga bezoeken.Top | Monki 
Hoed | Missguided 
Jeans | Pull&Bear 
Schoenen | Mango 
Tas | Matt&NatSHARE:

10 opmerkingen

 1. Wauw, wat een mooie locatie voor foto's. Ziet er prachtig uit <3. Mooie outfit, ik vind je hoed leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love voor je outfit (streepjes!!). Staat je echt goed! :) Enne, de locatie is ook tof, zeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit! Ik houd echt van streepjes.
  de hoed staat je onwijs leuk.. en wat een gave jeans.
  echt heel tof.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben echt helemaal verliefd op die broek! echt heel erg mooi! Ik denk dat ik je stiekem ga na-apen en ook eens in de Pull& Bear ga kijken ;) Toffe locatie ook !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha doen!! Ik scoorde hem in de uitverkoop zelfs voor zes euro (!!!). Maar in de gewone collectie is hij ook niet zo duur en een topitem. Thanks Evi :)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig