vrijdag 11 maart 2016

Weekend Notes #3


In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Zo spoot ik van alles goud deze week, maakte ik een aardig goed gelukte quiche en sloeg ik waarschijnlijk de beste shopaankoop van het jaar aan de haak.BEHIND THE SCENES // Ja mensen, het kwaad is geschiedde. Ik ben aan het DIY'en geslagen! Ik, met mijn twee linkerhanden en benedengemiddeld technisch inzicht, ben afgelopen week begonnen met mijn eerste DIY-projectje: gouden kledinghangers. Naast de botanische interieurtrend, ben ik namelijk ook gek op goud in je interieur. Aangezien ik de gouden Hay hangers of die van de Zara prachtig vind, maar nog steeds een arme student ben, bedacht ik me dat ik zelf ook wel eens de mouwen op kon stropen en besloot ik kledinghangers te kopen en ze goud te spuiten. En dat is gelukt! Als jullie nieuwsgierig zijn zal ik hier een artikel over maken met uitleg en tips. Ik heb in ieder geval de smaak te pakken, dit wordt waarschijnlijk niet mijn laatste doe-het-zelf project.

SHOPTIP //  Ik heb hem al een tijdje en ik ben er zeer enthousiast over, maar heb hem nog nooit met jullie gedeeld: de lunchbox van de Hema. Ik liet al eens eerder vallen dat ik graag salades maak die ik dan meeneem naar college of opeet in de trein (klik hier voor vier gezonde meeneemsalades!), maar met deze box wordt ik nóg meer gestimuleerd om hier gebruik van te maken. Dit is namelijk niet zomaar een broodtrommeltje, hij heeft bakjes waar je je salade in kan 'verdelen'. Je kunt bijvoorbeeld couscous in het grote bakje doen, de groenten (tomaat, komkommer en lente-ui) en toppings (maïs/feta) in de andere en er is ook nog een apart bakje voor de dressing! Nu denk je misschien, ik heb geen zin om broodtrommel van 10 kilo mee te nemen, maar dat is verre van waar. Hij is hartstikke licht en compact! En er zitten ook nog eens mes en vork bij, ideaal.


Tevens alvast een kleine sneek peak op de outfitpost van a.s. donderdag!

NEW IN //  Toen ik me twee weken geleden in Berlijn bevond, heb ik behoorlijk wat afgewinkeld. Met name in de Pull&Bear ging ik helemaal los. Er was sale, grote sale. En niet veel later na het moment dat ik dat ontdekte lag mijn arm al vol met kleding om gepast te worden. Ik heb serieus nog nooit zoveel kleding naar de paskamer meegenomen. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met een schappelijke vier items aan kleding. Maar, nu komt 'ie, ik was maar €22 armer! Ik scoorde een geweldige mom jeans voor €6 - geen grappen - twee topjes voor €2 en een tas voor €12 (die laatste viel wat tegen hoor ;). De broek laat ik komende week zien in een outfitpost, de rest komt hier vast ook nog wel een keer voorbij.


RECEPT // Ik ben afgelopen weken weer flink aan het kokkerellen. De lekkere recepten deel ik vaak hier op mijn blog, maar sommigen ook niet. Toch verdiende deze pompoen en gorgonzola quiche wel een speciaal plekje. Ik maakte hem naar een recept van Fig and Honey. Zelf gebruikte ik bladerdeeg in plaats van zelfgemaakt deeg, wat het eigenlijk een super simpel gerecht maakt. Zeker het proberen waard!

I | II | III | IV | V | VI 

INTERIEURTIP // Als laatste heb ik nog een kleine interieurtip voor jullie. Ik ontdekte deze week namelijk deze geweldige webshop: Junique. Hij staat vol, en dan bedoel ik ook letterlijk vol, met toffe posters en lijsten. Ik was al een tijd op zoek naar leuke posters, nu ik mijn kamer nog een beetje aan het inrichten ben. Ik heb een mooie wand die nog een beetje kaal is en het leek mij perfect om die in te vullen met mooie lijsten, maar ik kon maar weinig mooie posters vinden. Op Junique heb ik er al zoveel gevonden, ik kan geen eens kiezen... (de bovenstaande selectie komt tot nu toe het beste uit de test). En het allerleukst: ze zijn geen eens heel prijzig! Voor €12 heb je al een mooi plaatje van a4-formaat.
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Jaaa leuk, DIY'en! En wat heerlijk die quiche <3. Ziet er goed uit! Fijn weekend :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die quiche lijkt me inderdaad heerlijk! En gouden kleurhangertjes, hoe vrolijk! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke post:) Dat alle weekenden maar zo mogen zijn! x

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig