zondag 27 maart 2016

Weekend notes #4


In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Afgelopen week zag ik namelijk een goede film en las ik een fijne blogpost! Ook geef ik jullie nog even een last minute paastip mee. Fijne feestdagen!
BEHIND THE SCENES // Nog héél eventjes en dan is eindelijk mijn studentenkamertje af. Nou ja, helemaal af is het nooit, maar zo goed als in ieder geval! Ik heb de meeste spulletjes die op mijn verlanglijstje stonden binnen en neem binnenkort mijn camera mee om foto's te maken die ik hier snel ga showen. Bovenstaande foto is al een kleine sneak peek van mijn kledingrek. Wordt vervolgd.

PAASONTBIJTRECEPT // Hoewel ik de paasdagen niet heel uitbundig vier, wil ik eerste paasdag niet helemaal voorbij laten gaan zonder er iets over gezegd te hebben. Want bij elke feestdag wat je ook maar met enig eten kunt vieren, doe ik dat ook :) Zo hebben wij nu net een heerlijk ontbijt achter de kiezen, maar zoek je nog een last minute brunchrecept? Of ga je het deze week gewoon goed overdoen met een feestelijk ontbijtje? Kijk dan even naar mijn reeds geplaatste ontbijtrecepten! Zo is de karamel croissant pudding van Nigella Lawson een echt feestmaaltje voor in de ochtend, maar ook de granola en deze havermoutjes zijn feestelijke (iets gezondere) alternatieven.

BLOGPOST // Deze post van A Cup Of Life verscheen al een poosje geleden, maar ik wou hem toch nog even met jullie delen. Sinds ik een eigen kamer heb en kan los gaan met inrichten heb ik een lichte obsessie voor plantjes. Hoewel er al eentje is gesneuveld en ik nou niet bepaald groene vingers heb, is mijn oog nog steeds gevallen op mooie kamerplanten, waarbij er zo veel keus is! Shifra heeft het iets doen vereenvoudigen door de acht mooiste planten(trends) uit te lichten. Wat het eigenlijk ook weer niet zo eenvoudig maakt, want nu wil ik ze allemaal...

FILMTIP // Mooie films kijken schiet er soms een beetje bij in. En dat terwijl mijn imdb-lijstje maar blijft groeien en er genoeg moois te zien is. Afgelopen week lukte het mij om (in de trein!) een film te kijken. Ik keek de film Burnt. Een drama over een chef-kok die met zijn nieuwe team michelinsterren in de wacht wil slepen. Nou zou ik hem alleen al kijken om te watertanden naar al die heerlijke gerechten die in beeld worden gebracht, maar de film zelf is ook niet verkeerd. Aan te raden!

APP// Sinds een tijdje maak ik gebruik van de app Cluise, een soort virtuele weergaven van je eigen kledingkast. Je kunt foto's maken van je kleding, deze items combineren en zo een outfit samenstellen en outfits uploaden. Ik moet zeggen dat het een behoorlijke klus is om al je kleding op de kiek te zetten (ik heb het opgegeven na 11 items), maar ik vond het wel een geinige app!
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Je schrijft echt heel leuk Myrthe! Plantjes blijven ook bij mij wel favoriet, maar het in leven houden is wel weer een dingetje... Het lijkt me heel leuk om virtueel in je kamertje rond te struinen, dus ik ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig