dinsdag 26 april 2016

5 x de pencil skirt combineren


In het afgelopen jaar dat ik blog en outfits post, heb ik al behoorlijk veel rokjes gedragen. Als je me goed kent weet je ook dat ik fan ben van de pencil. Inmiddels ben ik in het bezit van een schappelijke vier en staat de outfits-met-rokjes-teller op acht. Toch is elke outfit met dit rokje weer anders, omdat je de pencil skirt zo veelzijdig kunt combineren. Hoe? Ik laat het je zien! 

  Casual Pencil rok | H&M, top | H&M, tas | Matt&Natt, sokken | urban outfitters, stan smiths | adidas


1. Met een losse top 
Mijn favoriete combinatie zet ik maar meteen op één. Het liefst draag ik de pencil skirt met een losse top. Zo haal je dat (te) chique van de rok iets naar beneden en houd je hem casual.

2. Co-ord 
Ook ben ik groot liefhebber van de co-ord trend, waarbij het onderste overstemt met de top. Ik heb twee setjes met de pencil die bij elkaar matchen en ik blijf het leuk vinden!

3. Met trui
Misschien licht overbodig om deze tip te vermelden eind april, maar ja, moet het maar niet zo onmeunig slecht weer zijn!!! Stiekem ben ik daar wel blij mee. Kan ik nog net wat langer mijn favoriete truien dragen. En mét pencil skirt, want daar staan ze namelijk behoorlijk vet bij.

4. Verschillende prints 
Om een outfit minder saai te maken, kan bijna niet met zo'n kekke rok, kun je hem ook combineren met verschillende prints. Zo deed ik dat ook op bovenstaande foto's. Een makkelijke combinatie is een drukke print met wat rustigere streepjes. Niet te gek, maar wel even anders.

5. Bodycon 
Hoewel ik groot fan ben van een losse top, vind ik het ook leuk om juist een strakke top erboven te dragen. Geeft juist weer net een wat chique look.

  Gouden uurtje in Tersch rok | Forever21, top | Monki, Stan Smiths | Adidas


  Carhartt Match  rok | H&M, top | Carhartt, Jack | H&M, Stan Smiths | Adidas

❷ Ikea Rooftop Chillings  rok | Missguided, top | Missguided, jack | H&M, hakken | H&M❷ Co-ord Dingen rok | Zara, top | Zara, stan smiths | Adidas, jas | Only

❸ The Night Shines Like a Needle...  rok | Forever21, Trui | H&M, schoenen | Comegetfashion
❹ Print op Print  rok | Zara, blouse | H&M, Stan Smiths | Adidas


❺ Pencil Obsession  rok | H&M, top | Missguided, Stan Smiths | Adidas

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig