zaterdag 2 april 2016

6 simpele smoothies met in totaal maar 8 ingrediënten


Ik was eerder eigenlijk nooit zo van de gezonde sapjes en #healthy smoothies. Al die handjes spinazie, boerenkool, halve bananen en verse gember vond ik maar gedoe. En dan heb ik het nog geen eens over het schoonmaken van de keukenmachine... Maar ik heb een tijdje wat verschillende sapjes uitgeprobeerd en dat viel mij toch behoorlijk mee. Zelfs met in totaal maar acht soorten groentes en fruit kwam ik tot zes hele lekkere, gezonde, maar vooral hele simpele smoothies, die echt iedereen zo in elkaar blend! Heerlijk om je dag mee te beginnen! Lees verder voor de recepten.   Mango-Ananas-Spinazie
Men neme 75 gram mango, 150 gram ananasblokjes (ik nam ze uit blik, zodat je ook nog wat van het sap kunt toevoegen om het sapje te verdunnen), 2 blokjes spinazie


Sinaasappelsap-roodfruit-kiwi
Men neme 75 gram rood fruit, 150 ml sinaasappelsap1 kiwi


Banaan-sinaasappelsap 
Men neme 150 ml sinaasappelsap1 kleine banaan


Banaan-roodfruit
Men neme 1 kleine banaan75 gram rood fruit (diepvries), 150 ml sojamelk (of andere plantaardige melk). 


Banaan-appel-spinazie
Men neme 1 kleine banaan1 appeltje, 2 blokjes spinazie


Mango-banaan-appel
Men neme 75 gram mango1 appeltje, 1 kleine banaan

Voor elke smoothie gebruikte ik een staafmixer, wat het hele proces nog simpeler maakt! 


SHARE:

9 opmerkingen

 1. Ze zien er stuk voor stuk echt heerlijk uit! Leuke receptjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Okido, hier ga ik echt werk van maken! Ik heb een schattige kleine blender en ik kan dit best eens een keertje doen. Het lijkt me altijd zo veel werk, maar ik ga mezelf een schop onder m'n kont geven. Dankjewel voor deze lekkere receptjes! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zeker doen! Het valt echt heel erg mee! Dankjewel :)

   Verwijderen
 3. wat tof ik ga ze opslaan! ideaal! ik vind die blokjes spinazie wel heel handig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yummie! Ik ben ook echt dol op smoothies!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Smoothies maken me echt altijd blij, maar ik blijf bijna altijd bij dezelfde receptjes haha (lees: gewoon wat diepvriesfruitjes van de Albert Heijn door elkaar gooien met af en toe een banaan erbij). Ik ben vooral benieuwd naar de banaan-appel-spinazieversie! Want sinds ik een hele vieze smoothie dronk met banaan, avocado en spinazie, ben ik nog op zoek naar een lekkere variant met spinazie erin ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo ben ik ook hoor! Als hij eenmaal lekker en simpel is, dan is het zo makkelijk om die te blijven maken. Maar die banaan-appel-spinazie moet je dan zeker eens maken! Helemaal niet moeilijk en ook heel erg lekker :)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig