zaterdag 16 april 2016

Binnenkijken in mijn nieuwe studentenstulpjeHet is inmiddels alweer een maand geleden dat ik samen met papa en mijn vriend al mijn spulletjes drie trappen op en af sjouwden. Ik ben namelijk in maart verhuisd naar een prachtig zolderkamertje aan de markt in Wageningen (toplocatie mensen). Ik was al lang van plan om mijn stulpje eens goed aan jullie te laten zien, maar het was telkens niet helemaal af (en dat is het nog steeds niet eigenlijk, zo mist er nog een kruk en ontbreken de puntjes op de i van mijn heuse gallery wall). Ondanks dat vond ik het toch wel eens tijd worden om wat kiekjes te showen. Bij deze!


Omdat ik zelf altijd heel nieuwsgierig ben naar waar spulletjes vandaan komen, heb ik geprobeerd zoveel mogelijk 'bronnen' van mijn aankopen te benoemen. Ben ik wat vergeten en toch nieuwsgierig? Vraag het gerust in de comments!

L: peertje | Xenos
R: gouden lijst | kringloopwinkel, hangplant | Ikea

Tafel | Ikea, Witte stoel | Leen bakker, zwarte stoel | Furnish Spot, Placemats | Ikea, kopje | Ikea, gouden dienblaadje | H&M

Lamp | Lampenonline.com, houten dienbladen | Xenos, Schaar | Hay Design

Bureau | Ikea

Kandelaars | kringloopwinkel, kaarsen | Hema

Kledingrek | Ikea
Monstera plant | plantenonline, Krukje | Action, overige planten | Ikea
Kastje | Ikea, bordjes + kommetjes op rechts | Xenos

houten boomstam blad | Action, Kandelaar | Hema
  
Zwarte kuipstoel | Furnish Spot, witte stoel | Leen Bakker, kopje | Ikea 


SHARE:

18 opmerkingen

 1. Holy macaroni, mag ik even kwijlen? Wat heb je het ontzettend stylish en toch gezellig ingericht! (Snap je wat ik bedoel?). Heel veel 'eigen' dingen en naja, gewoon heel mooi! Ik kan me voorstellen dat het fijn is om daar te wonen. Veel liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je reactie Stella! Het is inderdaad een heeeel fijn plekje :)

   Verwijderen
 2. waauuw, wat een Tumbrl-waardig kamertje heb jij! Ik word er helemaal blij (en stiekem ook een beetje jaloers) van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wauw wauw! Ik vind het echt super leuk om te zien (en nog eens extra leuk, omdat ik ook een maand geleden in m'n kamer ben gaan wonen). Ik hou echt van de stijl die je in je kamer hebt gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha mooi, daar doe ik het ook voor! Echt heel erg leuk, wens je alvast veel plezier met inrichten en shoppen! X

   Verwijderen
 4. Super leuke kamer! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat is het megaleuk geworden! Ook met die planten enzo, hier krijg ik wel inspiratie van voor mijn studentenkamertje volgend jaar. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je het super leuk ingericht! Na deze post kan ik niet wachten totdat ik eindelijk op mezelf ga wonen en het net zo leuk kan inrichten haha!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Haha ja het is heerlijk om alles naar eigen smaak in te richten!

   Verwijderen
 7. Aaah je kamer is ZO leuk ingericht! Ik kan niet wachten om op mijzelf te wonen en alles zo leuk in te richten. Liefs Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kamer heb je er van gemaakt, die lampen zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wooow, wat heb je dit prachtig ingericht: het kan echt net uit een interieurboek komen! Mag ik je inhuren voor mijn kot volgend jaar? Ik ben namelijk van Ɣlles fan! Haha! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig