maandag 11 april 2016

Outfit | Lente Line up


Oh jongens wat heb ik weer heerlijk genoten van het zonnetje gister! De lente komt nu echt eindelijk om de hoek kijken! En ik vond dit een mooie aangelegenheid om weer eens wat kleur uit de kast te trekken (voor mijn doen is dit een kleurexplosie, red). Zo gaf ik de top die ik in Berlijn voor letterlijk één euro op de kop tikte de kans op ook even van de zon te genieten. Op een gegeven moment ging zelfs mijn mooie witte blazer uit om de eerste vitamine D te vangen. En dat is goed gelukt. Dus zomer kom maar op, ik heb mijn nieuwe lente uniform namelijk gevonden! 


Top | Pull&Bear
Witte blazer | H&M 
Broek | Monki
Bralette | Nelly 
Tas | Pull&Bear 
Stan Smiths | Adidas

SHARE:

6 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig