vrijdag 8 april 2016

Weekend notes #5


In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Afgelopen twee weken ontving ik mijn nieuwe pareltjes voor in mijn kamer, maakte ik een facebook aan voor mijn blog en bezocht ik een leuk lunchzaakje in Amsterdam.

BEHIND THE SCENES // Even een kleine oproep van achter de schermen: mijn blog is nu ook facebook-official!!! Als het je nog niet is opgevallen (waarschijnlijk wel door verscheidene updates tussendoor en die vervelende like-pop-up) (vind je hem al irritant???), ik heb nu ook een facebook aangemaakt voor Myrthei. Dus heb je geen bloglovin' waarop je elke nieuwe post kan zien, of vind je het gewoon leuk om mij te supporten en ook op facebook te liken? HIER kan het!

HOTSPOT // Vorige week bracht ik weer een bezoekje aan Amsterdam. Mijn vriend zit hier op kamers en ik heb er dan ook géén problemen mee om zo nu en dan langs te komen. Aangezien dit soort bezoekjes vaak gelijk staan aan eten, lachen, eten, chillen, de stad doorstruinen en eten, komen we vaak genoeg leuke tentjes tegen. Dit keer brachten we onze lunch door bij het nog niet zo lang bestaande Gallary3. Erg instagram-proof, maar vooral heel lekker!

STOEL // Na een tijdje wachten is 'ie daar eindelijk: mijn nieuwe stoel! Het was een beetje het laatste (grote) ding wat mijn kamer nog niet helemaal 'af' maakte (nooit af, want ik heb altijd weer kleine dingetjes nodig, maar toch). Het is een Eames DSW. En dan niet een echte design, die kosten namelijk zo'n €644 en dat ligt nog net iets te veel boven mijn krappe studentenbudget, maar een replica. Deze was bij Furnish Spot namelijk maar €57,50, waarbij je ook nog kunt kiezen uit verschillende kekke kleurtjes. Volgende week laat ik hem zien in zijn natuurlijke habitat, want dan plaats ik meer kiekjes van mijn kamer.

LINK/RECEPT // Nog Het is vrij duidelijk dat ik een fan ben van A Cup Of Life, want vorige weekend notes tipte ik de plantentrends nog, deze keer heeft Shifra weer een très goed artikel geschreven over het maken van verse pasta. Iets wat ik nog maar zo'n twee - max - keer in mijn leven heb gedaan en wat niet altijd even goed voor herhaling vatbaar was. Met dit artikel ziet het er zo lekker en toch simpel uit, dat ik maar weer eens een poging moet gaan wagen.

NEW IN // De maand maart was nog niet om of ik gaf mijn halve budget voor kleding alweer uit aan een jurkje van Selected Femme. Maar wel een jurkje waar ik al plusminus een jaar naar op zoek was, dus hij is het geld meer dan waard. Niet alleen de kleur (donkerblauw!), maar ook het stofje mag er wezen. Outfitfoto's volgen snel!

SHARE:

4 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig