zaterdag 23 april 2016

Weekend Notes #6


In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Deze week kraakte ik voornamelijk mijn hersens. Over welke nieuwe schoenen ik ga kopen, over hoe ik mijn witte schoenen tot die tot nog zo wit mogelijk houd en over welke onderwerpen het leukst zijn om te schrijven en te lezen.

BEHIND THE SCENES // Over dat laatste zat ik de laatste tijd vooral te malen. Ik blog omdat ik het leuk vind en schrijf over wat ik leuk vind. Dat wil ik ook heel graag zou houden. Maar soms voel ik een beetje de druk om een outfit te posten of een recept te plaatsen, terwijl dat niet altijd past in de planning. Ondertussen worden deze berichten wel goed gelezen en gewaardeerd. Maar ik ben benieuwd welke artikelen nou echt gewaardeerd worden. Daarom heb ik even een mini-enquête gemaakt, gewoon om te kijken wat jullie ervan vinden! Ik zou het zeer waarderen als ik één extra seconde van je tijd kan lenen en je deze invult, zodat ik nog meer kan plaatsen van wat jullie leuk vinden.

Wat vind je leuk om te lezen?

Outfits
Recepten
Hotspots
Trends
Overige mode artikelen
Overige interieur artikelen
Other
Please Specify:DILEMMA // De liefde voor mijn witte stan smiths is na twee jaar trouw dragen er wel een beetje af. Wit zijn ze ook al lang niet meer. Daarom ben ik een zoektocht gestart naar de nieuwe perfecte stappers. En drie keer raden wat voor kleur die moet hebben.... (wit) Ik weet het, heel praktisch is het niet, maar ik vind deze kleur zo fijn combineren! Alleen kom ik maar niet uit de keuze welk model ik moet nemen. Zo vind ik een beetje basic, minimalistische schoenen heel mooi, maar lijkt het me ook leuk om weer eens vette sneakers te kopen. Ik ben er nog niet helemaal uit... Welke raden jullie aan?


TREND // Een trend die ik online maar ook offline steeds vaker tegekom is de pinstripe, ook wel de krijtstreep. Ik heb hem al in meerdere winkels zien hangen, en ben na menige outfits gepind te hebben inmiddels ook overtuigd. We kennen het printje voornamelijk van mannen in maatpakken, wat hem een chic imago geeft. Maar dit maakt het juist leuk om er een jogging van te kopen, losse top of te combineren met toffe sneakers. Mogelijkheden alom!

TIP // Nog even wat mijn niet-meer-zo-witte stan smiths betreft: ik heb meerdere malen pogingen gewaagd om deze weer zijn maagdelijke witte kleur terug te toveren. Zo scheen aceton goed te werken, maar schijn bedriegt in dit geval. Ook vaseline werkte niet helemaal naar behoren. En tandpasta heb ik niet eens geprobeerd. De billendoekjestip van Anna Nooshin hielp enigszins, maar ik denk dat de allerbeste tip is om ze niet te dragen naar tentfeesten met veels te veel bier en paasvuren met veels te veel modder. En wanneer dit geen optie is, ze direct erna schoon te maken. Ik zal in ieder geval (als ik eindelijk een keus heb gemaakt) mijn nieuwe witte muiltjes met behoedzaamheid behandelen.


INSTAGRAM // Mijn semi-verslaving voor instagram wordt gevoed door vele inspirerende instagrammers. Eén daarvan is Steffie Elshoutt. Ik heb al een poosje geleden haar account ontdekt, maar nooit met jullie gedeeld. En aangezien haar foto's er werkelijk uitzien als pareltjes, vond ik dat ik er even een stukje op mijn blog aan moest wijden.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. hey Myrthe, ik wilde even laten weten dat ik je blog echt heel erg leuk vind! Je lay out is heel erg mooi en de foto's ook dus ga zo door! liefs, Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een mooi compliment en wat leuk om te horen, thanks zeg!!

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig