maandag 30 mei 2016

Outfit | Rokjesdag


Hoewel we al veel zonnige dagen hebben gehad, blijf ik in regenachtige dagen als deze verlangen naar blote benen en dromen van zomerse setjes zónder panty. En op één van die zonnige dagen bracht ik mijn dromen in werkelijkheid en liet ik mijn panty thuis #waaghals. Mijn (inmiddels al lang niet meer zo) nieuwe blouse-jurk staat toch het mooist met blote benen, mijn lievelingsschoudertas en mijn meest geliefde schoenen die ik ooit heb gedragen. Ja gedragen, want met een gat bij de neus en een behoorlijk overrated imago op zijn geweten trek ik deze nikes vrijwel nooit meer aan. Voor één keer heb ik ze toch nog even afgestofd en uit de kast getrokken, want wat staat 'ie leuk bij de rest!


Blouse | Selected Femme 
Schoudertas | Pull&Bear
Schoenen | Nike Roshe Run

SHARE:

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke outfit! Ik vind de jurk superlief en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee om zo'n lange blouse als jurk te dragen! Inderdaad heel tof gewoon met blote benen. Lekker zomers! Je tas vind ik ook super gaaf zeg. Toffe kleur is het! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee om zo'n lange blouse als jurk te dragen! Inderdaad heel tof gewoon met blote benen. Lekker zomers! Je tas vind ik ook super gaaf zeg. Toffe kleur is het! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die jurk is zo leuk! Mooie foto's ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig