woensdag 4 mei 2016

Outfit | Walking on Sunshine


Het is feest. Eén groot feest. Het is namelijk mei en het is weer zoals dat in mei hoort te zijn. En daar worden we meer dan blij van! Toch heb ik nog wel even voor de veiligheid een panty gedragen onder mijn nieuwe favoriete jurkje. Dubbel feest, want ik was namelijk al pak hem beet een jaar op zoek naar het perfecte jurkje. En zo'n twee weken geleden vond ik hem, mij lonkend in de Number Nine aan de Elandsgracht. Ook kwam er zo langzamerhand een pijnlijk eind aan mijn geliefde Stan Smiths. Met een beetje pijn in mijn hart maar vooral erg veel opwinding heb ik ze ingewisseld voor een nieuw paar juweeltjes: maak kennis met deze Royal Republiqs. Én bestelde ik daar meteen even een blitse tas bij. Helemaal klaar voor het festival seizoen. Driedubbel feest. Weer of geen weer, ik loop tegenwoordig in ieder geval op zonnestraaltjes.


jurk | Selected Femme 
horloge | Komono 
tas | Mint&Berry
schoenen | Royal Republiq
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ah, wauw, wat is dat een mooi jurkje zeg. En hij staat je ook nog eens ontzettend goed! Oh en je schoenen vind ik ook geweldig, wat een beauty's. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig