vrijdag 6 mei 2016

Weekend Notes #7


In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Deze week halveerde mijn bankrekening zo ongeveer aan allerlei feestjes, etentjes, drankjes, nog meer feestjes en voornamelijk kleding.


NEW IN //  Zo koop je weken niks, zo geef je in een week meer meer dan tweehonderd euro uit aan kleding. Veel geld, maar ik werd wel heel erg blij van alle spulletjes die ik binnen harkte! Het meest blij ben ik met mijn nieuwe witte parels: een paar instappers van Royal Republiq, die je al kon aanschouwen in de outfitpost van afgelopen week. Ook schafte ik een mooie rugtas aan, leek mij perfect voor fijne zomerfeestjes. Een andere goeie feestganger die ik kocht was een riem met buideltje. Een mooie simpele bruine riem is natuurlijk altijd goed, maar met een buideltje eraan waar telefoon, geld en pasjes in passen is ideaal voor de komende festivals. Ik was verkocht. En daarmee de riem ook.

MOEDERDAG TIP // Misschien dat je hem hier al eerder voorbij hebt zien komen, maar omdat het zo'n geweldig cadeautje is om te geven, besteed ik er nog even wat extra aandacht aan. Dit zelf gestifte porseleinen schaaltje is namelijk het perfecte cadeau om aan je mama te geven. En in de hoop dat mijn eigen mama dit nu niet leest verklap ik alvast dat ik hem zondag ook cadeau doe, met mijn favoriete selfmade bloemetjesprint erop. Het is heel simpel. Bij de Dille & Kamille of bij de Xenos schaf je zo een porseleinen schaaltje aan, stiften vindt je bij de hobbywinkel. Even goed ontvetten en erna lekker kleuren. Even in de oven knallen en dan is je schaaltje of ander servies ready to go. Maak er meteen een lekkere rabarbercake of brownie in, en je moederdagcadeautje is helemaal af.

1 - 2 - 3 - 4-  - 6
ONDER DE RADAR // Ondanks dat ik niet heel veel reserves meer heb, heeft mijn verlanglijstje nog geen einde bereikt. Zo spotte ik deze week erg veel leuke items bij de Monki. Met name de accessoires daar vind ik geweldig. Op mijn lijstje staan momenteel de zonnebril, sokken, zonnebrilhanger, wolkenpaperclips en de schoenveters, die laatste heb ik inmiddels al bemachtigd. 

HOTSPOT // Afgelopen woensdag bracht ik een bezoekje aan de pijp (wat overigens niet het ├íllerbeste idee is op dodenherdenking, wanneer alle trams omleidingen hebben en je 1,5 km heen en terug moet lopen naar de damrak). Desondanks heb ik wel weer genoeg leuke winkeltjes en tentjes gespot waar je binnenkort een artikel over kan verwachten. Geef hier al een klein tipje van de sluier met mijn nieuwe favoriete zaakje Felice home of brands met veel fijne merken en leuke interieurspulletjes. Als je in de buurt van de Albert Cuyp bent, zeker niet overslaan!

BLOGPOST // Wegens tentamens studieontwijkend gedrag was ik afgelopen week weer op verschillende blogs aan het rondsurfen en kwam ik een aantal posts zijn die zeker de moeite waard waren om even te delen. Zo vond ik de DIY van A cup of Life geweldig, waarin wordt uitgelegd hoe je je eigen neon letter lichtjes maakt. Ook had ik nog veel aan deze plan-tips van Streets Ahead. En vond ik dit artikel over vijf bloggende vrouwen erg inspirerend. 


SHARE:

3 opmerkingen

 1. Oh de website monki kende ik nog niet, ga gelijk even neuzen :)
  Heerlijk toch om weer heerlijk te shoppen als je dat een tijd niet gedaan hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat is waar! Oh zeker even kijken, heeft heel veel leuke dingen :)

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig