vrijdag 20 mei 2016

Weekend Notes #8In Weekend Notes bundel ik mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Afgelopen weken heb ik weer heel veel leuke dingen gedaan, zo ging ik met de studievereniging op excursie naar Berlijn, en begon ik weer in een goed boek.


PHOTOGRAPHY // Naast educatieve dingen hebben we ook heel veel leuke dingen gedaan in Berlijn. Zo deden we mee aan een kroegentocht, aten we currywurst voor de Reichstag en zijn we in het prachtige wijkje Mitte geweest, waar we erg leuke winkeltjes in doken (daarover later meer) en nog wat schattige plaatjes schoten. Die laatste vond ik toch te leuk om niet een stukje blogpost aan voorbij te laten gaan, bij deze (onderaan)!

BOEK // Ik kreeg dit boek al een tijdje geleden voor mijn verjaardag omdat ik hem heel graag wou lezen. Hopende dat ik hem in één ruk uit zou lezen (of er juist heel lang van zou genieten). Dat laatste was eigenlijk een beetje het geval. Ik liep namelijk telkens een beetje vast en liet #Girlboss telkens weer een paar weken verstoffen op mijn nachtkastje. Sinds een paar dagen ben ik weer begonnen en heb ik de smaak te pakken. Het heeft toch wel heel veel mooie en inspirerende stukjes voor echte girlbosses in spé.

NEW IN //  In Berlin ging het ietwat mis wat budget planning betreft. Ik had mij na mijn grote uitgaves van vorige week voorgenomen om even mijn bankpas in bedwang te houden. Maar zoals ik al zei waren we in Berlijn. Mitte om precies te zijn. En exact daar viel dat hele plan in het water. Ik geef de leuke boetiekjes en winkels de schuld. Maar ondertussen ben ik wel in het bezit van een perfecte flared jeans (finally!) en een schattig kettinkje. Twee dingen waar ik al heel lang naar op zoek was, dus ik vond mijn aankoop nog wel enigszins verantwoord. En we waren toch een beetje op vakantie, soort van dan.

HOTSPOT // Oké, ik stop bijna over Berlijn maar ik wil nog één goeie hotspot met jullie delen. Na een beetje rondsletteren door Mitte belandden we namelijk in de Hackische Höfe: geweldige hofjes met roze muren met wilgentakken, blauwe balkonnetjes en een hoog 'cute'-heidsgehalte. Er zaten ook nog eens de leukste winkeltjes in (MAC, Brandy Melville en wat leuke caféetjes). Een tijdje geleden, toen ik al eerder Berlijn bezocht, heb ik een uitgebreid verslag gemaakt met nog meer leuke plekken. Maar het mooiste van dit hofje was dat we er zo tegenaan liepen zonder ernaar op zoek te zijn, wat altijd het leukst is van mooie plekjes ontdekken. Ik weet in ieder geval zeker waar ik over 10 jaar ga wonen later.

BLOGPOSTS // Afgelopen week ben ik weer genoeg leuks tegengekomen op het world wide web. Zo vond ik de tips hoe je de perfecte salade bouwt van Blogproof erg nuttig (de zalm met mierikswortel combinatie ga ik snel een keer proberen!) en wil ik door dit artikel nu meteen een enkeltje naar Lissabon.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig