zaterdag 11 juni 2016

De outfitfoto's die de outfitpost niet haalden

 

Van de tientallen foto's die we tijdens een outfitshoot maken, komen er vaak maar zo'n acht door mijn strenge selectie in de uiteindelijke post. De meesten zijn te licht, te donker, te lelijk, te onscherp of je ziet mijn oor weer eens door mijn haar verschijnen. Vooral aan dat laatste heb ik een grote hekel, dan is de hele foto meteen afgeschreven. Maar ook andere dingen zorgen ervoor dat ik de desbetreffende foto no matter what kan plaatsen op het internet. Bij deze gekke kiekjes maak voor één keer een uitzondering. De outfitfoto's die de outfitpost niet haalden.De grootste vijand tijdens het schieten van foto's WIND
Ik weet niet precies wat ik hier aan het doen was, maar volgens mij was het niet helemaal de positie zoals ik in mijn hoofd had 
Geen shoot zonder duckfaceLang leven Ikea Rooftops // 
'Haaaai'


Íets ging hier niet helemaal goed. Volgens mij. 
Strike a Pose 


Deze noem ik de nonchalante how do I look pose

Passeert ook vaak de revue: de ik-doe-mijn-best-om-mijn-ogen-open-te-houden-maar-ik-kan-niet-tegen-flits-foto

'Nog iets naar rechts schat'

No papparazzi please.


SHARE:

10 opmerkingen

 1. Haha, wat een grappige foto's! Tof dat je ze ook eens deelt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha myrth geweldig. Mogen wij ook 'selfies die snapchat niet eens haalden' aanleveren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah absoluut niet. Laten we die, voor eigen veiligheid en tegen potentiële imago-schade, tussen ons houden.

   Verwijderen
 3. Haha, geweldig dit er zitten echt prachtige poses tussen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, heel leuk om te zien! Die eerste ziet er stiekem nog best leuk uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je deze foto's toch deelt: je ziet hier heel goed hoeveel lol je erin hebt! LEUK! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig