woensdag 29 juni 2016

Een Week in Outfits


Ik laat regelmatig mijn outfits zien op Myrthei, goed gestyled en fancy gefotografeerd. Hoewel ik deze setjes natuurlijk gewoon draag, leek het mij toch leuk om eens mijn outfits in een echte 'normale' week te laten zien. Zo zie je wat ik waar naartoe draag en hoe ik verschillende kledingstukken blijf combineren. Kijk gezellig mee!

Maandag
Minimum jeans, Monki top, Adidas Stan Smiths
Maandag is de dag waarop ik weer mijn wekelijkse wereldreis van Heino naar Wageningen voltrek. Een chille reisoutfit is daarom wel gewenst. Mijn meest gedragen top aller tijden voldoet samen met mijn nieuwe, favoriete flared aan alles eisen, zit heerlijk en oogt ook nog eens casual!

Dinsdag
Pull&Bear top, H&M jeans, Dorothy Perkins hakken
Het openbaar dragen van hakken voldoet niet helemaal aan de Wageningse modewetten. Ik geef daar eigenlijk niet zo veel om en had er vandaag even zin in. Samen met mijn lievelingsblouse was dit een prima outfit voor een semi-warm zomerdagje.

Woensdag
Patta top, Topshop rokje, Steve Madden sandaaltjes
De echte zomerdag zou namelijk woensdag komen! Mijn innerlijke optimist koos voor blote benen en blote schouders: een spijkerrok met Patta top. 's Ochtends droeg ik hem nog wel even met vestje, maar die kon de rest van de dag gelukkig uit. Hou van deze dagen!

Donderdag
Selected Femme blouse, Mint&Berry tas, Royal Republiq schoenen
Donderdag was leuk! Ik ging met vriendinnen naar Utrecht om alvast een beetje het schooljaar af te sluiten. Deze blousejurk van de Selected Femme is perfect voor shopdaagjes als deze. Ik ruilde de schoudertas wel in voor een rugtas. En mijn blote benen voor een laag zonnebrandcrème. 

Vrijdag
Pull&Bear top, Nelly bralette, Pull&Bear tas, H&M jeans, Adidas Stan Smiths
Vrijdag was overdag verder niet heel bijzonder, behalve dat ik 's avonds een gezellig feestje had in Groningen! Wereldreis nummer twee van die week (Wageningen-Groningen, doe het niet mensen). 's Avonds trok ik mijn favoriete (standaard) stapoutfit aan met dit keer wel mijn rode schoudertasje, een groene top van de Pull&Bear, een mooie bralette eronder, een fijne jeans die ik eerder deze week al een keer droeg en mijn Stan Smiths die geen eens meer onder de term schoenen mogen vallen, zo afgedragen. 

Zaterdag + Zondag
Asos jumpsuit
Aangezien ik op zaterdag meestal moet werken en mijn werkkloffie waarschijnlijk niet heel interessant voor jullie is, heb ik hem hier even weggelaten. Zondag heb ik daarentegen wel voor jullie bewaar. Deze dag staat voornamelijk in het teken van chillen, eten, naar m'n vriend, chillen en soms nog wat studeren. Mijn favoriete huispak is deze jumpsuit, die ik in eerste instantie voor kerst kocht. Nog steeds kan hij heel chic zijn en kan ik op zondag zeker zonder gêne de deur uit. Maar de grootste reden dat ik hem aantrek op zondag is door zijn chillfactor, die is namelijk ontzettend hoog. Zit heerlijk.
SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig