maandag 20 juni 2016

Outfit | Botanisch in een Flared Jeans


Hoewel ik al een tijdje in het bezit ben van een flared jeans en het mijn nieuwe beste vriendje is geworden in de tussentijd, heb ik hem nog nooit aan jullie getoond. Bij deze dan maar! Afgelopen week brachten mijn vriend en ik een bezoekje aan de Amsterdamse Hortus Botanicus. En als er één iemand dol is op (het woord) botanisch dan is mijn vriend het wel (grapje) (inside joke). Maar goed, uiteindelijk was het een leuk middagje en vond ik het best tof om een cactussenhemel, vlindertuin, reuzenrabarber en een huis oerwoud te spotten. En om nog even de echte chinese toerist uit te hangen besloten we maar van de fraaie achtergrond gebruik te maken en weer mooie plaatjes te schieten. Kijk mee! 


Weekday losse top
Minimum jeans
Bershka hakken 
SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig