vrijdag 22 juli 2016

5 Fijne, Zomerse StapoutfitsIk ben inmiddels alweer een aantal dagen terug uit het zonnige Mallorca na een veels te leuke vakantie met vriendinnen. Wat we zoal hebben gedaan? Chillen, op het strand liggen, Sangria drinken, eten, chillen, soms even een cultureel dagje, maar met name zijn we veel wezen stappen. Over mijn vakantie vertel ik later vast nog wel meer, maar ik wou even een aparte post weiden aan mijn favoriete stapoutfitjes. Ik vond het namelijk heerlijk om in korte broek, een jurkje zonder panty, of in een chique crop top uit te gaan. Vandaag laat ik mijn vijf favoriete stapoutfits zien!Monki top // Topshop rok // Pull&Bear tas // Converse All Stars
Outfit één de denim rok 
Laat ik maar meteen beginnen met mijn meest favoriete stap outfit van de hele week: een simpele denim rok met een fijn topje. Zit heerlijk, danst heerlijk en is prima uit te houden in de warmte. Binnenkort volgt een outfitpost hiervan! (Cliffhanger!!!)

Pull&Bear tas // Steve Madden Sandaaltjes // Pull&Bear blouse // Cheap Monday short
Outfit twee de denim short
Een simpele short is altijd goed. Ik maak hem wel graag iets chiquer met een zwierige blouse en een schoudertas. Ik verzeker je dat dit niet de meest ideale blouse is voor 35 graden (omtrent zweetplekken), maar met een iets koeler temperatuurtje is hij top. Fijne sandaaltjes en een mooie rode lipstick en hij is perfect! Klik hier voor een andere outfitpost met de blouse.
H&M jurkje // Pieces tas // Steve Madden sandaaltjes
Outfit drie het jurkje
Er mag natuurlijk geen jurkje ontbreken in deze post. Bovenstaand jurkje kocht ik al jaren geleden bij de h&m en hij doet het nog steeds goed: simpel model, maar weer wat spannender door een druk printje. Ik hou de rest vrij simpel met een tasje en sandaaltjes, good to go!

Nelly kanten top // Adidas Stan Smiths // Dr. Denim short
Outfit vier de kanten body
Deze look vergt enig doorzettingsvermogen. Erg makkelijk aantrekken is hij namelijk niet, en naar de wc gaan duurt ook uren trouwens. Wel is deze kanten body prachtig en perfect voor zomerse stapavondjes.
Bershka top // Forever21 rok // Pull&Bear tas / Adidas Stan Smiths 
Outfit vijf de pencil rok 
Ik sluit af met nog een rok: mijn ultieme favoriete pencil. Altijd goed! In de zomer kan hij lekker met een korte top. En dan met een lichte voorkeur voor streepjes, omdat ik gewoonweg altijd een lichte voorkeur voor streepjes heb.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig