vrijdag 15 juli 2016

Outfit | De Off Shoulder Top die ik 24/7 Draag


Sinds de aankoop van mijn lichtblauwe Off Shoulder blouse heeft er een ware shift plaatsgevonden in mijn kledingkast. Hij kan chic, hij kan stoer, hij staat mooi bij zowat elke gelegenheid, is lekker fris maar ook niet té zomers en ik kan geen outfit bedenken waar hij niet mooi bij staat. Momenteel draag ik hem graag boven een simpele jeans, aangezien de top zelf ook al bijzonder is. Maar ik ben bang (of blij?!) dat er nog vele outfitposts volgen met deze fantastische blouse! Kijk mee naar de eerste: 
 

Top | Pull & Bear 
Jeans | Bershka 
Schoenen | Royal Republiq 

SHARE:

7 opmerkingen

 1. Wauw, deze blouse staat je zó mooi! En ik vind 'm ook gewoon erg tof, dus die vele outfitposts maken mij alleen maar blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je lieve reactie!! Word ik weer blij van :)

   Verwijderen
 2. Wat een geweldige blouse! Mooi dat 'ie zo open is aan de achterkant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die top is zo leuk! Ik ben echt op zoek naar zoiets! Binnenkort toch maar eens naar de Pull&Bear gaan, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die top is zo leuk! Ik ben echt op zoek naar zoiets! Binnenkort toch maar eens naar de Pull&Bear gaan, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh bij de Pull&Bear ligt het vol met leuke off shoulder topjes! Ga je vast wat leuks vinden :)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig