maandag 25 juli 2016

Vakantie Notes #2


Deze vakantie blijf ik vrolijk doorgaan met bloggen, maar vervang ik mijn tweewekelijkse Weekend Notes door een Vakantie Notes. Aangezien het de hele vakantie toch een beetje weekend is bundel ik deze zomer mijn favoriete mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen zo af en toe, wanneer we daar zin in hebben. Want dat is natuurlijk waar vakantie om draait: lekker doen waar je zin in hebt. Dat deed ik deze weken ook weer. Ik kwam namelijk terug van een heerlijke week in Mallorca, probeerde weer wat lekkere receptjes uit en ging nog leuke dagjes weg.TRAVEL // In mijn vorige post liet ik al weten dat ik veilig en wel ben teruggekomen van Mallorca. En dat veilig mag best even genoemd worden, want echt heel veel rust hebben we niet gehad... Wel hebben we waanzinnig genoten. Van de zon, van de Sangria, van die heerlijke muziek, van de strandjes, bijna van de iets te korte nachtjes die we hebben geslapen. Ga jij binnenkort naar Mallorca? Neem dan zeker een bezoekje aan de prachtige hoofdstad Palma, huur fietsen en verken de kust of laat je door de proppers naar binnen lokken bij Shooters. Hier hebben we de mooiste avonden meegemaakt.

UITPROBEERSEL // Vakanties zijn om te koken en uit te proberen. En dat deed ik ook maar weer eens! Al weken was de courgetteplant mooi aan het bloeien in de tuin, inclusief grote bloesems. En al weken had ik een receptje mét courgettebloemen van de Elle Eten opgeslagen op mijn pinterest. Deze week kwam het er eindelijk van en maakte ik met zalm gevulde, gefrituurde courgettebloemen. En lekker dat het was! Echt makkelijk aan te komen zijn de bloemen natuurlijk niet als ze niet in je tuin groeien, maar als je ze toevallig toch binnen handbereik hebt: Probeer Dit Recept!

LOOK // Eigenlijk plaats ik hier nooit inspirerende outfits of plaatjes, maar voor deze look maak ik graag een uitzondering. Sinds ik haar blog heb ontdekt ben ik echt verslaafd aan de stijl van Joanna. Ik zou haar hele kast zo kunnen overnemen.

HOTSPOT //  Gister bezocht ik weer eens mijn lievelingsstad en herenigde ik even voor één dagje met mijn lieve vriendinnen uit Wageningen. We hadden heel veel plannen, maar belandden uiteindelijk bij het fantastische Pllek in Noord. Hier kun je heerlijk chillen op het stadsstrand of aan een tafeltje genieten van een citroenlimonade en een lekkere lunch.  Oprecht één van de betere plllllekjes in Amsterdam.

BLOG//  Ook al is het vakantie en zou ik volgens de planning zeeën van tijd hebben, het checken van mijn favoriete blogs schiet er een beetje bij in. Gelukkig heb ik nog een aantal fijne artikeltjes verzameld voor jullie: zo droomde ik weg bij een binnenkijker van Chapter Friday. Ook Jules sloeg de spijker op z'n kop met haar post over wat vooral níet te pakken voor een vakantietripje. Helemaal waar! (Op zoek naar nog meer inpaktips en inspiratie? Hier mijn must-known tips!). En herinneren jullie mijn vorige Vakantie Notes waarin ik die schattige ijsblokjes maakte? Hier tipt Elle Eten nog meer over de perfecte ijsblokjes. Een must read voor deze zomer. 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig