dinsdag 2 augustus 2016

Outfit | Mijn favoriete zomeroutfit


Sinds ik in het bezit ben van de twee bovenstaande items, is dit verreweg mijn favoriete outfit van deze zomer. Het liefst draag ik het elke dag! (Mits het weer het toelaat natuurlijk....). Met name ben ik helemaal weg van het spijkerrokje, die de perfecte kleur heeft en de ideale lengte. Dat ik voor de top nou vier euro neer moest leggen zou ook bij kunnen dragen aan mijn liefde voor dit ding. 
 

Monki top 
Topshop rok 
Converse All Stars

SHARE:

9 opmerkingen

 1. Leuke outfit! En ik dacht al: die locatie komt me bekend voor, leuk! Mooi plekje is het :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Daphne! Haha ja!!! Thorbeckegracht is echt mijn lievelings ❤️❤️❤️, heel erg mooi

   Verwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke outfit! Ik heb deze zomer ook zitten denken om een spijkerrok te kopen. Ik heb helaas geen exemplaar gevonden dat mooi zat, maar als ik het zo zie dan vind ik het er toch wel heel erg leuk uitzien. Misschien toch nog maar even op pad. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sara! Misschien hebben ze nog wat leuke bij de Topshop, daar komt deze vandaan :) het is echt een heerlijk item voor in de zomer, kan met vrijwel alles!

   Verwijderen
 3. Hele mooie outfit, die top wauw! Prachtige foto's ook. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dit is echt mijn outfitfotoplek als ik in Zwolle ben, te leuk gewoon dat jij daar ook foto's maakt. Toffe outfit ook, staat je goed! En echt een gelukje van die top, zeg. vier euro, geen geld, haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig om te horen!! Dit is zó'n mooi plekje :) Thanks!! X

   Verwijderen
  2. Wat grappig om te horen!! Dit is zó'n mooi plekje :) Thanks!! X

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig