woensdag 17 augustus 2016

Outfit | PyjamacomfortEen klein beetje verdrietig was ik, om het feit dat ik mijn spiksplinter nieuwe in de sale gekochte streepjesshortje van de Selected Femme nog nauwelijks had kunnen dragen. Te danken aan de, hoe kan het ook anders, fantastische Nederlandse zomer. Maar toen ik vorige week een aantal dagen op Ameland vertoefde, kwam de zon daar ein-de-lijk om de hoek kijken! En daarmee mijn blitse broekkie natuurlijk ook. Ik droeg hem zowat dag en nacht. Nee hoor, maar hij scoort wel zeker in de sectie 'pyjama' op de comfortmeter. Combineren doet 'ie niet zo heel makkelijk, maar inmiddels heb ik een fijne look gevonden met mijn iets te weinig gedragen en verwaarloosde patta top, Mint & Berry rugtasje, bijpassende Steve Madden sandaaltjes en mijn eeuwenoude spijkerjack van de Zara.

  

Miss Guided hoed 
Patta top 
Zara spijkerjack 
Selected Femme short 
Steve Madden sandaaltjes 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig