donderdag 8 september 2016

4 x De Eames DAW kuipstoel


Het is alweer een paar maanden geleden dat ik mijn zwarte Eames replica kuipstoel in volle vreugde in ontvangst nam en in mijn kamertje vestigde. Ik ben er nog steeds onmeunig blij mee en zit er bijna elke dag op. Ik was dan ook behoorlijk vrolijk toen ik een paar weken geleden een mailtje ontving van datzelfde bedrijf die vroegen of ik weer zo'n toffe stoel in ontvangst wou nemen en er een leuk stukje over wou schrijven. Uhm... JA natuurlijk wil ik dat! Ditmaal is hij voor de verandering niet zwart maar wit! De DAW kuipstoel heeft in tegenstelling tot de zwarte DSW wel leuningen, wat hem nog relaxter maakt om aan te eten of te studeren. Daarnaast vind ik dit ook de perfecte stoel om op een prominente plek in je kamer te zetten als interieuraccessoire. Daarom laat ik vandaag vier manieren zien hoe je dit schatje een mooie touch geeft.

Als je deze stoel gebruikt om op te zitten, zou je als extra'tje er nog een stoelkussentje op kunnen leggen. Ook al is het materiaal van de stoel zelf niet vervelend, ik vind het net wat chiller zitten als je uren moet studeren. Daarnaast misstaat het natuurlijk ook niet! Ik heb die van mij geloof ik van de Ikea, maar er zijn ook speciale varianten voor de DAW stoel die perfect erin passen.
 Maar wat pas echt comfort geeft mensen: lampjes op een stoel. Zit heerlijk (lekker warm!!!) (grapje). Dit is natuurlijk puur voor de decoratie, maar leuk staat het wel :) Erg leuk om een lichtsnoer half over de stoel en leuning te draperen. Dient je stoel niet alleen als zitplek maar ook nog eens als lampjeshouder! Ik ben om.
  Naast stoel en lantaarn dient de DAW perfect als tijdschriftenhouder. Op deze stoel vind ik het nog mooier om een paar mooie blaadjes neer te leggen, gewoon weer puur als decoratie, want comfortabel lijkt het mij ook niet bepaald.
  Laat ik nog even afsluiten met ééntje waar deze stoel natuurlijk echt voor dient: gewoon om heerlijk op te relaxen. Met een fijn kussentje erbij gaat dat helemaal lukken, want dan kom je zeker niet meer uit dit comfortabele en fraaie stoeltje.*


  

* Deze blogpost is gesponsord door Furnish SpotSHARE:

3 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig