woensdag 14 september 2016

Nieuwe Aanwinsten


Omdat het al een tijdje geleden is dat ik mijn nieuwe aanwinsten aan jullie liet zien en de nieuwe aanwinsten teller wel op een héél hoog aantal kwam, laat ik vandaag mijn - hoe kan het ook anders - nieuwe aanwinsten zien! Ik ben, onder andere wegens mijn verjaardag, heel erg goed verwend door allerlei vrienden en familie en heb mijzelf hier en daar ook een klein beetje verwend. Omdat ik zo enthousiast ben over alle spulletjes die ik heb gekregen wou ik ze heel graag aan jullie showen, verder niks om over op te scheppen o.i.d., maar gewoon, omdat ik er heel bij mee ben :) Goed, daar gaan we...

Nee wacht. Voordat ik ga beginnen: weten jullie nog die ultra mega bestelling van een paar weken geleden bij de Asos? Nou, ja, even over dat grapje. Ik heb de hele hens namelijk teruggestuurd en geretourneerd. Niets was écht heel leuk en niets stond super mooi (in de beige lakleren rok leek ik bijvoorbeeld net een met ducktape gemummificeerde latex girl, not my kind of imago die ik wil laten zien naar de buitenwereld...). Extra huilen dat die mooie witte blouse met open rug waar ik zo waanzinnig op heb zitten smachten was blijven steken in het Asos magazijn. Op een gegeven moment was ik bijna op het punt dat ik een lelijke, te dure top wou houden puur om het feit dat werkelijk niks van die 12 kledingstukken goed stond. Ik heb mezelf gelukkig weten tegen te houden.

STOEL // Wat ik deze maand wel in de wacht sleepte was een nieuwe DAW replica stoel! Dit item zagen jullie deze week al een keer verschijnen in een artikel waar ik vol trots mijn nieuwe witte kuipstoel presenteerde. Ook hier heb ik geen enkele duit voor hoeven neer te leggen waar ik heel erg blij, vereerd en dankbaar voor ben. Maar dat maakt zo'n stoel heel stiekem ook net even wat lekkerder zitten. Voor meer info en stylingtips zie dit artikel!

KOOKBOEK //  'Nooit genoeg kookboeken' is echt mijn levensmotto en ook dat begreep Alja heel goed toen ze mij het Love & Lemons kookboek cadeau gaf die ik al heel erg graag wilde hebben. Inmiddels heb ik elke pagina al goed bestudeerd en al een lange lijst van receptjes die ik graag wil maken. Ik zal er nog een aparte review/verslagje aan weiden, maar eerst flink bakken!

CACTUS // Ik ben een echte hipster aan het worden mensen!!! Nu heb ik naast de 6 baby cacti nog een mooie bolcactus (heel lang gegoogled naar de perfecte Latijnse naam + geslacht hiervoor maar tevergeefs) aan mijn collectie toegevoegd. Ik kreeg hem van mijn lieve vriendinnen uit Wageningen die mij als geen ander kennen en weten hoe mij blij te maken. Helaas werd ik iets minder blij toen ik merkte dat papa het macramé plantenhangertje aanzag als een stuk oud touw en hem weggooide (ik vergeef het je hoor pap). Dat wordt dus de mouwen op stropen en zelf een nieuwe maken, maar voor nu staat hij gewoon lekker al heel schattig en lief te staan op mijn wandplankje.

TRUI // Waar ik hoopte in Antwerpen een inhaalslagje te maken op alle kleding die ik de afgelopen weken niet heb gekocht, viel dat toch ietwat tegen. Iets met gebrek aan inspiratie en kieskeurigheid misschien? Ik weet het niet, maar gelukkig liepen we wel tegen de Subdued aan! Wat tevens mijn eerste ervaring was met een echte Subdued winkel. Heel veel dezelfde soort prularia, maar wel heel veel leuke prularia! 

SOKKEN // Naast mijn truitje scoorde ik bij de Subdued ook deze geweldige sokken met ankertjes. Ik probeerde ze een tijdje geleden al te bestellen op de site met heel veel andere sale items, maar toen ik zag dat je alleen met credit card kon betalen (-1 Subdued ): ) sloeg ik over. Gelukkig lagen ze hier te shinen bij de kassa en rekende ik hem samen met de trui af! Naast deze kekke sokjes kreeg ik ook van mijn Wageningse lievelingsmeiden schattige kattensokken. Nu heb ik zelf niks met katten, wat ik graag zo wil houden, maar deze vond ik toch wel heel erg cute. En glitters. Dat kan niet anders dan dat ik ze 24/7 wil aantrekken.

PLANKJES // Van andere lieve vrienden kreeg ik deze hele toffe bordjes en houten plankje van HK living voor mijn verjaardag. Ik wordt zo blij van dit soort dingen en krijg dan al meteen ideeën wat ik op de bordjes ga serveren en welke borrelhapjes op de plank zullen verschijnen. Je zal ze vast en zeker niet voor het laatst  hier zien verschijnen :)

BLOUSE // Nog iets wat ik in Antwerpen aan de haak sloeg was deze toffe blouse. Hij heeft, en ik schaam mij een beetje als ik dit typ, wéér (...) streepjes. Maar! Hij is wel heel vet met een soort strik aan de voorkant en iets gecropped en heeft een off shoulder met schattige knoopjes op de mouwtjes. Het voelt bijna alsof ik een verantwoording aan jullie en mijn medemens moet afleggen wanneer er weer een streepjesshirt is binnengehengeld en ik schaam me dan ook echt een heel klein beetje. Maar goed, je bent wie je bent en je houdt van streepjes als je van streepjes houdt. Ik kan er ook niet zo veel aan doen...

PLANNER // Mijn beste vriendinnen kennen mij maar al te goed en weten ook precíes waarmee ze mij blij kunnen maken. Ik kreeg onder andere een gin-tonic setje (nota bene terwijl we allemaal aan het nippen waren aan mijn homemade gins op mijn verjaardagsfeestje), maar ook deze toffe planner (van de Hema geloof ik?). Aangezien Lena Lijstje mijn second name is en ik jaren vooruit plan is dit het perfecte cadeau voor mij. Inmiddels gebruik ik hem al zorgvuldig voor mijn blog, waarin ik ideetjes en geplande artikelen in noteer. Komt ook goed van pas!

PLANK // Van mijn vriend kreeg ik deze hele mooie marmeren plank. En het is niet zomaar een plank, maar een echte kaas- en pizzaplank van Oldenhof. In eerste instantie leek een marmeren plank mij gewoon heel vet voor de perfecte instakiekjes en recept/foodfoto's, maar bij nader inzien is dit een perfect ding voor op kamers, waar ik op mijn mini-bar a.k.a. koelkast lekker dingen op kan bereiden, smoothies kan maken en af en toe een mooi instagramwaardig plaatje kan schieten. Ik ben hier zo blij mee jongens. Eén vraagje alleen... Ben ik heel erg materialistisch als ik toegeef dat ik bijna moest huilen van blijdschap toen ik deze plank uitpakte? 

TAFELTJES // Naast de marmeren plank waar ik inmiddels onafscheidelijk mee ben, kreeg ik ook twee prachtige marmeren (maar LOODzware) bijzettafeltjes aangeboden. Ze waren ooit van de opa en oma van mijn vriend geweest, die ze nu niet meer konden hebben. Gelukkig wisten mijn schoonouders maar al te goed wie ze er heel erg blij mee konden maken... c'est moi! Ook al wegen ze als beton en zijn ze niet heel makkelijk drie trappen op te tillen (hallo zolderkamertje in Wageningen), ze zijn wel práchtig en staan perfect naast mijn bedje.

WASMIDDEL // Wat ik ook kreeg van mijn Wageningse vriendinnen was Seepje. Een soort natuurlijk wasmiddel van een vruchtenschil wat op een natuurlijke manier je kleding reinigt en antibacterieel werkt. Aldus de website. Om even lekker in de trant van Wageningen, groen en duurzaam te blijven. Ik vind het wel een gaaf idee en zal binnenkort mijn eerste Seepjeswas draaien!

ROK // Eigenlijk smokkel ik hier een heel klein beetje, want dit item heb ik (nog) niet binnen en is dus praktisch gezien nog geen officiële aanwinst. Toch ligt 'ie echt op het randje van wel bestellen of toch nog even wachten tot je een goedkoper exemplaar gaat vinden (lees: lager dan zo ongeveer het dubbele van wat je aan een rok wil besteden). En telkens als ik kijk dan zie ik dat hij in elke maat is uitverkocht, behalve in die van mij, wat ik dan weer zie als een teken van god, waarnaar de twijfels toch weer opkomen en ik hem links laat liggen. Maar. Ik vind hem zo onwijs mooi en zit in de fase dat je er over gaat dromen en midden in de wacht wakker schrikt om hem te bestellen, maar dat dan achteraf toch weer de twijfels (money?) de overhand nemen. Toch nog maar héél even over na denken dus. (Ondertussen mogen jullie mij natuurlijk altijd sponseren, sms rok ja naar mijn 06) 
SHARE:

4 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig