maandag 5 september 2016

Outfit | Gehuld in rood en babyblauw


Licht-baby blauw was toch wel echt dé kleur van de zomer van 2016. Voor mij dan tenminste. Want wat hing mijn kledingrek vol met deze kleur, en wat pakte ik veel blauws telkens van de hangers tijdens het winkelen. Mijn meest geliefde babyblauwe kledingstuk? Dat is met stip op nummer één deze zomerse blouse van de Pull&Bear, op de voet gevolgd door mijn andere zomerse topper - en hier smokkel ik een beetje, maar goed, spijkerstof is ten slotte ook en beetje blauw - de denim rok van de Topshop. De laatste tijd ben ik ook helemaal wild van de combinatie rood en babyblauw. Wellicht enigszins veroorzaakt door een top aankoop van de Episode: mijn nieuwe schattige vuurrode bandana, die zich prima laat combineren met de rest van de look. Rode lippen en nagels en ik ben volledig gehuld in rood en babyblauw, met een vleugje Nederlandse-zomer-lichtbeige op mijn benen. 


 


Pull & Bear Blouse 
Episode sjaaltje 
Topshop rok 
Adidas Stan SmithSHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig