zaterdag 17 september 2016

Outfit | Multifunctioneel item in Felix Pakhuis


Ik weet niet meer of deze ontdekking bij toeval plaatsvond, of dat het idee opeens in mijn hoofd popte, maar ik ben er in ieder geval blij mee! Want met deze ingeving kreeg ik er praktisch gezien vrijwel gratis en voor niets een nieuw kledingstuk bij: ik transformeerde mijn geliefde Samsoe&Samsoe blousejurk om in een rokje, waarbij ik de mouwen om het middel knoop. Doordat de blouse van zichzelf al een beetje toeloopt, zit hij perfect als rok! Heb ik meteen een leuke match erbij voor mijn gestreepte crop top die ik eigenlijk iets te veel verwaarloos omdat hij net iets te veel 'crop' is in plaats van 'top'. En dat alles staat nog mooier met één van de meest fotogenieke achtergrondlocatie die ik ken, het Antwerpse Felix Pakhuis, ééntje voor in de boekjes!Missguided top 
Samsoe&Samsoe blouse
Steve Madden sandaaltjesSHARE:

11 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig