zondag 11 september 2016

Weekend Notes #11


In Weekend Notes bundel ik alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Deze week is het echte leven weer begonnen, ik ging mijn tweede jaar van de bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen in en trok na twee maandjes weer in mijn stulpje in Wageningen. Hoewel dit een pittige periode gaat worden met nog pittigere vakken, had ik het meteen weer naar mijn zin hier. Om iedereen weer te zien en te spreken – onder het genot van dertig graden, chillsessies in het park en wijn – is natuurlijk nooit verkeerd. Ook niet verkeerd was mijn laatste weekje vakantie, die ik voornamelijk doorbracht met mijn vriend in Antwerpen, waarover later meer.

BEHIND THE BLOG // Zoals ik vorige week al liet weten heb ik, nu de vakantie weer voorbij is, een overload aan leuke ideetjes en artikeltjes voor Myrthei. Zo plaats ik heel binnenkort een overzichtje over mijn tripje naar Antwerpen, staan er al een aantal outfits in de virtuele wachtrij om geplaatst te worden en heb ik weer veel leuke ideeën voor receptjes. Over dat laatste wou ik nog iets extra's melden: namelijk dat ik zit te twijfelen over een nieuwe foodcategorie, waarin ik iets meer experimenteer met recepten en eten. Het begint namelijk de laatste tijd steeds meer te kriebelen om nieuwe dingen uit te proberen, wat binnenkort dus waarschijnlijk niet meer onopgemerkt zal blijven! :) Laat me weten als je het wat lijkt! Hieronder een aantal experimentjes van deze week:

Geroosterde (zwart geblakende) paprika op links, spinaziesalade in het midden en artisjokgerechtje op rechts

TV // Naast het studeerseizoen is ook weer het nieuwe tv-seizoen van start gegaan. En hoewel ik tegenwoordig niet meer zo heel vaak aan de buis gekluisterd zit (iets met een kapotte tv-aansluiting, huisbazen die hier geen oog of oor aan hebben en gewoon een gebrek aan tijd) zijn er nog wel een paar programma’s die ik op de voet ga volgen. Om te beginnen met Expeditie Robinson. Jaaa. Eén van mijn favorietjes. Heeft verder geen uitleg nodig denk ik, behalve dat het elke donderdag om half 9 op rtl 5 te zien is. Wat ik afgelopen week ook voor het eerst zag is the story of my life, een programma met Linda de Mol (en dan is het vaak al een topshow) die een bekend koppel interviewt die een complete metamorfose ondergaan waarin ze telkens zo’n 30 jaar ouder worden. Erg bijzonder en ook super knap dat die grimmeurs dat zo goed kunnen. Op zondag kijk ik lekker kneuterig samen met mama naar Heel Holland Bakt, dat om 20.20 op npo 1 verschijnt. Wordt nog wel lastig kiezen, want om diezelfde tijd start ook Vlucht Hs13, een nieuwe, spannende thriller over een vliegtuigcrash.

BEHIND THE SCENES // Ik zei het al, maar de laatste vakantieweek bracht ik samen met mijn vriend door in Antwerpen. En ik kan het echt iedereen aanraden om nog een paar dagen vakantie te boeken in je laatste vakantieweekje, niks aftellen totdat je weer begint maar gewoon nog lekker genieten van je vrije tijd. Aan Antwerpen ga ik zeker nog een aparte post weiden, met al haar leuke hotspots en toffe plekjes, maar voor nu alvast een klein voorproefje met mijn instagram posts en unseen telefoonkiekjes.


HOTSPOT // Nadat we vorige week zondag mijn halve inboedel vanaf thuisthuis weer terug hadden verhuisd naar mijn kamertje in Wageningen (waar serieus nog net geen aanhanger voor nodig was) (excuus: al mijn planten en nieuwe, hele grote stoel moesten ook mee…), schoof ik zondagavond samen met mijn ouders aan bij de Italiaan Di Martini aan de Kapelstraat in Wageningen. Even een snelle hap, maar wel een beetje gezellig, dat kan hier zeker! Heerlijke menu-kaart waar ik maar niet uit kon kiezen en super aardig personeel. Zeker een aanrader deze! Ik zit er over te denken om nog een apart artikel te maken met alle lekkere restaurantjes in Wageningen, al moet ik daarvoor nog wel iets meer proberen. Lijkt mij dus een geweldig excuus dit :)

BLOGLOVIN // Het was mijzelf ook een raadsel waarom ik de blog van de Hema nog niet fanatiek volgde, terwijl ik dol ben op deze winkel en al haar spulletjes. Daarom heb ik vandaag even een inhaalslagje gemaakt met artikelen, hier een kleine greep van de allerleukste:
- Punnik je eigen woord banner 
- Hartige taartjes met hummus en gegrilde groenten
- Maak van je bbq een feestje
SHARE:

12 opmerkingen

 1. Leuke blogpost! Ik ben benieuwd naar hoe je het hebt gehad in Antwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk die daagjes Antwerpen! en al je food foto's zien er ook yummy uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leuk artikel! Antwerpen ziet er leuk uit en pff ik ken het hoor, na de vakantie weer alles verhuizen naar je kamer. Was voor mij wel even een gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha erg he... Maar wel leuk om al je spulletjes weer in je kamertje te hebben! Dankjewel ook! X

   Verwijderen
 4. Leuk overzichtje zo! Ik ben ook echt blij met al die leuke programma's op tv :) (Expeditie Robinson!!)

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig