maandag 17 oktober 2016

De stijl van Marit


Na meer dan anderhalf jaar lang het te pas en te onpas laten zien van mijn lievelingsoutfits en stijl, zat ik laatst te bedenken dat ik zoveel mooie mensen ken met zo'n leuke kledingstijl. Vaak lijkt dit totaal niet op die van mij, maar dat leek mij juist een goede reden om eens andermans outfits aan jullie te showen. We trappen af met mijn lieve Wageningse vriendinnetje Marit, waar ik al vanaf dag één kekke online webshops mee uitwissel en zo af en toe ook een fijn shirtje als ik weer eens niet weet wat ik aanmoet. Hoewel zij ook weer een hele andere stijl heeft, vind ik haar outfits toch elke keer weer leuk. Kijk snel mee voor haar favoriet(en): 


Wat is je meest gedragen kledingstuk? Dat is mijn zwarte high raised jeans (funfact: ik heb hiervan al vijf in mijn kast hangen) EN mijn zwarte leren jasje waar ik niet zonder kan. 
Wat is je lievelingsoutfit? Mijn flared jeans met een lichtblauw/witte oversized blouse en Stan Smiths óf mijn zwarte broek, oversized trui en mijn zwarte leren jasje. 
Welk item heb je al het langst in je kast hangen? Mijn legergroene blouseje van de Zara heb ik denk ik al sinds dat ik 15 jaar was. Hij is een beetje oversized wat ik zelf altijd heel erg leuk vind en kan je zowel dichtgeknoopt als open dragen met een leuk shirt eronder. Ik draag hem nog steeds af en toe! 
Wat is je favoriete winkel of merk? Ik shop het liefst bij de Zara of de Men at work. Maar bij de IJhallen kan ik ook helemaal los gaan. 
Heb je nog een guilty pleasure? Nike Air Max...
Waar kunnen we je vinden? Instagram! *KLIK* Zara sjaal
Vintage (Aqua Gold) spijkerjack 
Fundamentials top 
Zara jeans 
Timberlands schoenen 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig