donderdag 27 oktober 2016

Outfit | Fifty shades of grey


Na mijn lieve vriendinnetjes op de foto te hebben gezet, mocht ik zelf ook nog eventjes poseren voor de camera een paar weken terug in Utrecht. Ik had die dag weer eens mijn buidelriem om, die ik zo leuk en handig vind maar werkelijk nooit draag. Hartstikke onterecht, want het is zo handig om je telefoon en pasjes in te stoppen als je een dagje naar de stad gaat! Verder droeg ik mijn nieuwe lievelingstrui van de Mango waar ik inmiddels in leef - zo zacht! - samen met mijn grijze pencil skirt. Ik draag het eigenlijk nooit, twee dezelfde kleuren op elkaar, maar eigenlijk geeft het wel een leuk effect! En ik pas me ook nog eens een beetje aan het treurige weer van deze week aan. 


 

Assistent-fotografe Marit die mijn outfit even fikst
Mango top 
Even&Odd riem 
H&M pencil skirt 
Adidas Stan Smith
Brandy Melville ketting

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig