woensdag 5 oktober 2016

Outfit | Laatste zomeroutfit


Hoewel onze subtropische zomer alweer eventjes voorbij is, lag er nog een fijn (zomers) outfitje te wachten om geplaatst te worden. En het is misschien dan inmiddels al wel weer twee weken geleden dat ik mijn Meest Gedragen Item van de afgelopen zomer voor het laatst kon dragen, maar daarom juist fijn om hier nog eventjes op terug te blikken! Dit rokje was is echt een groot favoriet geweest de afgelopen maanden. Dat blijkt ook wel uit de drie vrijwel achtereenvolgende outfits die jullie hebben kunnen zien met dit item (1, 2) (oeps). Ook de blouse zagen jullie al eerder voorbij komen, maar dan op een andere manier. Voorlopig zal dit vast wel eventjes de laatste zijn, gezien er aan elke Indian Summer ook een eind komt. 


 

  Samsoe&Samsoe blouse 
H&M top 
Topshop rok 
Converse All Stars 
Episode bandana 

SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ik heb ongeveer dezelfde bandana, maar als ik die aanheb dan lijk ik vooral op een paasei. Niet echt de bedoeling ;) Maar jou staat hij leuk! Die outfit vind ik echt mooi, mocht ik 'm hebben dan liep ik er ook mee rond. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha geweldig, gelukkig kun je de bandana ook op heel veel andere leuke maniertjes dragen wat je vast heel leuk staat! Liefs terug! X

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig