zondag 2 oktober 2016

Weekend Notes #12


In Weekend Notes bundel ik alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Zo verwende ik mij deze week met een bescheiden twee stuks aan fantastische kledingitems, een heerlijk etentje bij De Plantage met mijn vriend en verwende ik papa en mama (en mezelf) deze ochtend op een heerlijk ontbijtje! Lees gezellig mee!


RECEPT // Van vrijwel alle gerechten en recepten die Lies post maakt mijn hart een sprongetje en wil ik meteen de keuken induiken en dit uitproberen. Het havermoutje met pompoen en appeltjes was zo'n recept, perfect voor de zondagochtend. Papa en mama mochten ook meeproeven, lief he? En zij vonden het ook lekker! Al werd hij niet zo mooi oranje als het origineel, maar dat beschouw ik als een mooie aanleiding om dit heerlijke ontbijtje nog een keer te bereiden.

KOOPJES // Een tijdje geleden liet ik al eens zien hoe ik door iedereen verwend was met allemaal mooie, nieuwe aanwinsten. Afgelopen weken heb ik mezelf ook op een bescheiden manier verwend. Een heerlijke zachte trui waarvan ik nu al weet dat ik hier mijn winterslaap in ga houden en sokken, bedekt met de meest geweldige print ooit (monstera blaadjes!!!), waren de slachtoffers. Ook mijn bankrekening behoort tot één van de slachtoffer ben ik bang. Zo staat er nog een chille jeans, een regenjas en nog steeds de rok die maar niet uit mijn hoofd gaat op de lijst. Over die laatste had ik nog eventjes mijn twijfels, maar daar stak mijn lieve schoonmama toch even mooi een stokje voor toen ze mij ongewild een briefje van tien in mijn hand drukte, om me even te sponsoren (dankjewel Mirjam, veels te lief!!!).

HOTSPOT // Al eventjes geleden schoven mijn vriend en ik voor ons vier-jarig jubileum bij De Plantage in Amsterdam. Voor deze speciale gelegenheden besloten we de vaste burgertentjes en hippe dinerzaakjes even links te laten liggen en naar een wat chiquer restaurant te gaan. En dat hebben we geweten! Zo moesten we een aantal keer de menu-kaart googleen, omdat we niet precies wisten wat een consommé en een terrine forestière was, durfde ik niet mijn telefoon tevoorschijn te halen (behalve om even stiekem een instakiekje te maken van mijn heerlijke voorgerecht) en waren we licht in paniek toen we niet wisten waar we onze kauwgum moesten weggooien toen we chique aan tafel zaten. Al met al was het wel een heerlijke avond en hebben we super gegeten. Voor een bijzonder dinertje, kun je hier zeker aanschuiven!

BEHIND THE BLOG // Om mijn lieve lezers tevreden te houden en om zo leuk mogelijke artikeltjes voor jullie te schrijven bekijk ik zo nu en dan mijn statistieken en best gelezen artikelen. Leek mij leuk om dat eens met jullie te delen, mocht je nieuwsgierig zijn. Of niet altijd up to date te zijn en alles gelezen te hebben (foei!). Met op nummer één deze maand de meest recente en tevens ook best gelezen outfitpost in de geschiedenis van Myrthei:
1. Multifunctioneel item in Felix Pakhuis 
2. 4 x de Eames DAW kuipstoel 
3. Hotspots | 72 uur in Antwerpen

BLOGLOVIN // Hier en daar deel ik zo af en toe wat artikeltjes van andere blogs die me inspireren of die ik gewoon leuk vind om te delen. Vaak gaat dit over lekkere receptjes, een interessante film of de mooiste interieurkiekjes, maar soms kom ik iets tegen wat mij iets meer ontroert. Het artikel van Aline herinnerde me er weer even aan dat je het in the end allemaal zelf moet doen, dat het leven zo hartstikke mooi is en dat ik ook dolgraag zo'n mooi plakplaatje op mijn lichaam wil bevestigen (wees gerust mam, het wordt geen hertje op mijn ben hoor).

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig