maandag 31 oktober 2016

Weekend Notes #14


In Weekend Notes bundel ik van alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Deze week stimuleerde ik de economie weer eens flink met verscheidene aankopen, las ik na maanden eindelijk het boek De Vliegeraar uit en bakte ik weer wat af in de keuken.

BOEK // Vlak voor de zomer kreeg ik het boek De Vliegeraar te leen van een vriendinnetje, toen ik hem tien jaar later eindelijk uit had (vorige week) besloot ik dat het tijd werd voor een kleine review! Ik zag de film al een aantal jaar eerder, die bij misschien wel meerdere van jullie bekend is. Een prachtig verhaal over een vriendschap tussen twee Afghaanse jongetjes, over verraad, schuldgevoelens en over vliegeren. Voordat ik te veel verklap: lees (of kijk de film) zelf!

KOKEN // Vorige week was het studieweek waarin ik de hele week weer lekker bij mijn ouders vertoefde. Heerlijk dat je niet hoeft na te denken over boodschappen, koken, wassen, eten, etc. Toch heb ik niet helemaal stilgezeten en ben ik zelf ook nog een paar keer de keuken ingedoken. Zo experimenteerde ik met een chocoladesouffle, at ik voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) een verrukkelijke couscoussoep en maakte ik wat lekkere dingen uit het Love & Lemons kookboek waar onder andere deze prachtige quinoasalade uitkwam. Over het kookboek zal binnenkort een review online komen, waar ik meer vertel over dit kleurrijke maaltje.

BLOGLOVIN // Wegens de tentamens had ik natuurlijk ook het nodige studie ontwijkend gedrag te pakken. Wat zich onder andere resulteerde in leuke blogs die ik las. Zo droomde ik weg bij de prachtige reisvideo op Grab Your Bags, een reisblog die tot voor kort weer actief is op het world wide web, vertoonde ik genoeg ge-sog bij de prachtige instagram van Elisa Kookt, wil ik ASAP een tripje naar Gent plannen na het lezen van deze post en kan ik de money-tips van Yara wellicht ook wel goed gebruiken (zie volgende puntje...).

AANKOPEN // Het was al lang geleden dat ik goed ben geslaagd op het gebied van kledingaankopen, maar vorige week was het een feit. Sinds tijden kocht ik weer eens een jeans, een hele fijne van h&m. Al heeft hij wel behoorlijke korte pijpen en ben ik echt een pussy als het gaat om koude enkels, maar dat neem ik graag voor lief. Ook sleepte ik een kek hartjesshirtje in de wacht, trof ik bij de Sostrene Grene een fantastisch bord en gouden bestek aan, fietste ik met een mega glimlach mijn eerste rondje op mijn nieuwe wielrenfiets en bestelde ik een regenjas die ik al meer dan een jaar wou. Onder het mom geld moet rollen zullen we maar zeggen... Over die laatste twijfel ik nog een beetje of hij niet net iets te groot is (zie collage rechtsboven). Wat vinden jullie?

ONDER DE RADAR // Hoewel ik de kerstversieringen nog met een grote boog ontwijk en zelfs nog geen pepernoten heb gekocht (ja ik ben ook best wel trots op mezelf ;), kon ik niet wachten om de nieuwe kerstcollectie van de Sostrene Grene te bekijken. Heb ik het hier wel eens gehad over hoe geweldig deze winkel is? Ze hebben het leukste servies, stationary, home accessoires, en nog heel veel meer leuks voor hele zachte prijzen! Deze week brachtten ze hun kerstfolder uit, die ook vol staat met leuke dingetjes, zoals...H&M jeans en Mango top
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig