dinsdag 8 november 2016

De stijl van Semina


Na meer dan anderhalf jaar lang het te pas en te onpas laten zien van mijn lievelingsoutfits en stijl, zat ik laatst te bedenken dat ik zoveel mooie mensen ken met zo'n leuke kledingstijl. Vaak lijkt dit totaal niet op die van mij, maar dat leek mij juist een goede reden om eens andermans outfits aan jullie te showen. Na Marits outfit, mag ook mijn lieve vriendinnetje Semina er aan geloven. Ook iemand wiens stijl ik vanaf het begin af aan al prachtig vind. Mooie klassieke items heeft ze aan haar leuke kledingrek hangen, maar ook een gek printje of een kekke sneaker vindt je terug in Sems garderobe! Kijk snel mee naar haar outfit en favorieten: 


Wat is je meest gedragen kledingstuk?  Sinds dat ik mijn dikke oversized knit-trui bij de Zara heb gehaald een paar jaar geleden, is dit toch wel DE trui die ik het vaakst aan heb tijdens de koude dagen. En aangezien ik een echte koukleum ben, heb ik deze vaak aan. 
Wat is je lievelingsoutfit? Mijn wit met blauwe strepen crêpe broek van de Zara met een donkerblauwe spaghettitop van de Mango met witte Stan Smiths eronder, en om het af te maken mijn spijkerjasje of leren jasje. 
Welk item heb je al het langst in je kast hangen?  Een maand geleden zou ik hebben gezegd mijn grijze high-wasted jeans van de Brandy Melville, die heb ik al sinds ik zes jaar geleden voor het eerst deze winkel binnen stapte! Nu kan ik hem helaas niet meer aan, aangezien er gaten in zitten door slijtage *sniksnik*. Een ander item uit mijn kast die ik heel lang heb, is mijn zwarte maxi-rok. Het voordeel is dat je hem jaren aankan, omdat hij eigenlijk altijd wel in de mode blijft en omdat het lekker wijd is blijf je hem heel lang passen. Ik heb deze rok al 7 jaar en elke zomer doe ik hem weer aan!
Wat is je favoriete winkel of merk? Bij de Zara kan ik nog altijd het beste slagen. Voor de rest vind ik de Topshop ook geweldig en kan ik ook goed slagen bij Weekday. 
Heb je nog een guilty pleasure? Ik vind het geweldig om heel chic gekleed te gaan. Mijn guilty pleasure is dan ook een dames pak met hoge hakken! 
Waar kunnen we je vinden? InstagramSemina draagt

Primark bontjas (nep)
Brandy Melville choker
New Look top
Bershka jeans
Mango tas
Adidas Stan Smiths
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig